Megjelent a Szolnok TV Zrt. Európai Parlamenti választási szabályzata, melyet cégünk elsősorban a pártoknak, jelölőszervezeteknek, illetve további érdeklődőknek ajánl a 2014. évi európai parlamenti képviselő választások média lebonyolítása kapcsán.
A dokumentum tartalmazza az együttműködés feltételeit, lehetőségeit és április 11-től letölthető honlapunkról, illetve a televízió az eddig ismert pártoknak, jelölőszervezeteknek postán is megküldi.

A szabályzat letölthető: itt !

Voksolt aki fontosnak tartotta (2014-05-26 19:21:24)

Rendben zajlott a voksolás. Vasárnap Szolnokon is jópáran megfordultak a szavazókörökben. Az Európai Parlamenti Választás tétje nagy- legalábbis ezt mondták azok, akik éltek állampolgári jogukkal.

A rendszerváltás óta ennyien kevesen még nem vettek részt országos választáson, mint most vasárnap. Az Európai Parlamenti képviselők választását a Fidesz-KDNP nyerte, a pártszövetség 12 képviselőt delegálhat Brüsszelbe.

EP választási tudnivalók (2014-05-23 16:51:38)

Kevesebb mint 36 óra múlva nyitnak a szavazókörök. Szolnokon minden készen áll az országgyűlési választás zavartalan lebonyolítására.

A biztos munkahely és a tisztességes bér elérése az MSZP egyik kiemelt célja – mondta Dr. Ujhelyi István mai szolnoki sajtótájékoztatóján. A szocialista párt EP képviselőjelöltje hangsúlyozta: az Európai Parlamentben a jobb és a baloldalnak közösen kell a magyar érdekeket képviselnie, a folyamatos szabadságharc helyett pedig partnerként kell tekinteni az Unióra.

LMP sajtótájékoztató + VIDEO (2014-05-22 19:13:47)

Európában dolgunk van – mondta mai sajtótájékoztatóján Dr. Pető Ernő az LMP országos választmányi tagja. Csató Gábor az Európai Zöld Pártok gyakornoka pedig azt hangsúlyozta, hogy a vasárnapi választás rendkívül fontos, hiszen hatékonyan kell képviselni a magyar állampolgárokat.

Egyedül a Jobbik küzd a feltétlen és elvtelen euroatlantista behódolás és az Európai Egyesült Államok ellen. Sípos László, a párt szolnoki Európai Parlamenti képviselőjelöltje szerint az igazi Európa az a szabad és egyenrangú nemzetek közös együttműködése.

„A baloldal szégyenfala” címmel indított új honlapot a FIDELITASZ. A weboldalon a szocialisták 2010 és 2014 közötti -ahogyan falusi Vajk, a Fidelitas alelnöke fogalmazott- „arcpirító” akcióit gyűjtötték össze.

A Jobbik európai parlamenti listáján 5. helyen szerepel a szolnoki Sipos László. A párt mai sajtótájékoztatóján terveiről és a választás fontosságáról beszélt a képviselőjelölt.

Magyarország érdeke a józanság és a középút politikája -mondta Mesterházy Attila. Az MSZP elnöke hangsúlyozta: Magyarország érdekeit csak akkor lehet európai szinten képviselni, ha ott vagyunk az Európa Parlamentben. A szocialisták az EP választásra öt pontban foglalták össze elképzeléseiket.

„Meg kellene gondolni helyes volt-e belépni az Európai Unióba, és megkaptuk-e amit akartunk.”- mondta az EP választással kapcsolatos sajtótájékoztatóján Dr. Thürmer Gyula a Munkáspárt országos elnöke.

LMP sajtótájékoztató + VIDEO (2014-05-12 18:27:27)

Első magyarként az Európai Parlament zöld frakciójába ülne be az LMP – mondta mai tájékoztatóján a párt listavezető európai parlamenti képviselőjelöltje. Meszerics Tamás szorgalmazná az Európai Ügyészség létrehozását, mely kiszoríthatná a korrupciót az uniós pályázatokból. A Lehet más a politika emellett javaslatot tenne egy kollektív európai munka törvénykönyv megalkotására is.

Gurmai Zita EP jelölt + VIDEO (2014-05-09 19:06:00)

Transzparenssel vonultak a Kossuth térről a Hősök teréig a „Nők a változásért” demonstráció résztvevői. A menet élén Gurmai Zita európai parlamenti képviselő állt. A politikus hangsúlyozta- Magyarország jövője nem függhet felelőtlen és populista- az uniós kilépés szándékát fontolgató képviselők döntéseitől.

A puskaporos Keletre tartó Fidesz és Jobbik helyett, mindenki jobban jár, ha az Európa-barát, de hatékony nemzeti érdekérvényesítő MSZP-re voksol az EP-választáson. - mondta mai tájékoztatóján Csák László. A szocialisták európai minimálbér bevezetését, a nők és férfiak közötti bérkülönbség megszüntetését, valamint a gyermekéhezés megszüntetését ígérik a választóknak.

Kampányindító sajtótájékoztatót tartott Kovács Béla a Jobbik Magyarországért Mozgalom Európai Parlamenti képviselője a Tiszaligetben. A képviselő ismertette pártja programját, amelyben a magyar érdekek és föld védelme mellett fontos szerepet kap a Nemzetek Európája koncepció is.

Az UNIÓ minden tagállamában egységes minimálbért és minimálnyugdíjat, az alapvető élelmiszereknek 10 százalékosnál kisebb áfát, és valódi munkahelyeket. A Magyar Szocialista Párt az Európa Parlamentbe bekerülve ezeknek a céloknak az elérését tűzte ki maga elé. Minderről Csák László, az MSZP városi elnöke beszélt a Famunkás Emlékműnél tartott megemlékezésen.

Jelentősen erősödött a baloldal a legutóbbi választások óta Szolnokon. - mondta Csák László mai tájékoztatóján. Az MSZP városi elnöke hozzátette: a 2010-es választásokhoz képest közel 5000 szavazattal kapott többet az MSZP valamint a baloldali erők közösen. A politikus hangsúlyozta: mindez azt igazolja, hogy jó úton járnak és folytatják a megkezdett munkát.

Lejárt a határidő. Április 22-én, kedden 16 óráig állíthattak listát azok a pártok, amelyek indulni szerettek volna az Európai Parlament képviselőinek választásán. A Nemzeti Választási Bizottság már a szavazólapon szereplő sorrendet is kisorsolta.

SzolnokTV Zrt. - 5000 Szolnok, Hild tér 1.
Tel: +36 56 426 244 Fax: +36 56 410 262
E-mail: szolnoktv@szolnoktv.hu
Média ajánlat | Impresszum