A Szolnok Segít programot támogatva új sorozatot indítunk útjára hírműsorunkban. Napi jótett címszó alatt bemutatjuk azokat az embereket akik segítséget remélnek valamint azokat a cégeket, vállalkozásokat, magánszemélyeket is, akik felajánlásukkal szeretnének segíteni a rászoruló szolnokiakon.

2014. április 1-jén telefonos bejelentés érkezett a Családsegítő Szolgálathoz, mely szerint ismeretlenek a Szolnok Segít programra, illetve a Családsegítő Szolgálatra hivatkozva gyűjtenek adományokat rászorulóknak. Nyomatékosan hangsúlyozzunk, hogy sem a Szolnok Segít program, sem pedig a Családsegítő Szolgálat nevében nem zajlik adománygyűjtés, akit ilyennel keresnek meg, az haladéktalanul értesítse a hatóságokat!

Elérhetőségek:

www.szolnoksegit.hu
E-mail: human@szolnoksegit.hu
Számlaszám: 11745004-15413422-10010000

Szeretettel telt meg a jégvirág adománygyűjtő akció első szív-szirma-fogalmaztak a mai átadó ünnepségen. Az Aba-Novák-Agóra Kulturális Központ januárban meghirdetett akciójára több mint fél millió forint értékű adomány érkezett.

Palla Istvánné nyugdíjasként neveli unokáját. Egy felajánló párnak köszönhetően most 20ezer forinthoz jutott.

A fonott kalácsot is kitörő örömmel ölelte magához a Szolnok Segít program egyik adományozottja. A rászoruló családnak ma Dr. Bene Ildikó a program fővédnöke vitt tartós élelmiszercsomagot és ajándékokat.

A Szigligeti Színház és a Mustármag óvoda közös akciójának köszönhetően több mint 100 doboz ajándékot adtak át ma a Humán Szolgáltató Központban. A Szolnok Segít Program ügyfeleinek ezekben a hetekben van a legnagyobb szükségük a támogatásra, adományokra.

Újabb adományokkal támogatta a Szolnok segít program a rászoruló családokat. A hátrányos helyzetben élők nagy száma miatt, a gyűjtéseket havi szinten fontos megrendezni. A programban ruhák mellett, háztartási cikkek felajánlását is várják.

Anonimitást kért az adományozó. Ismét rászoruló kapott pénzt a Szolnok Segít program jóvoltából. A napi kiadások fedezésére szánt összeget ezúttal Palla Istvánné Borika néni kapta meg, akinek Durst János úti házában is elkelne a segítség.

20 ezer forint pénzadományt kapott Szabó Judit. A munkanélküli asszony a kezdetektől részt vesz a Szolnok Segít programban, többször részesült pénz és tárgyadományban is. Judit most a húszezer forintot gázórája feltöltésére fordítja, eddig ugyanis nem tudtak fűteni önkormányzati lakásukban.

A Szolnok Segít Programot szerkesztőségünk is támogatja. Erről több alkalommal is beszámoltunk már. Most egyik kolléganőnk gyűjtött össze mintegy 10 család számára használható holmit.

Egy a Szolnok Segít Programot a kezdetektől támogató fiatal pár most 5 rászorulónak segített adománnyal. A Humán Szolgáltató Központban ma ketten vehették át a készpénzt és a tartós élelmiszercsomagot.

Unokáját egyedül nevelő nagymama kér segítséget a Szolnok Segít Programban. Tartós élelmiszerre, mosógépre és hűtőre is szükségük volna.

33 tanszercsomagot vehettek át a rászorulók. Az iskolakezdési segítséget A Szolnok Segít Program résztvevői kapták.

Festéket és vásznat vásárolt a Szolnok Segít program abból a pénzből, melyet a Szolnok televízió ajánlott fel rászorulóknak. A mintegy 15ezer forint értékű adományt egy fiatalember kapta, hogy művészi tehetségét tovább fejleszthesse.

Ismét segített a Szolnok Televízió. A februári farsangi bál bevételét ajánlotta fel szerkesztségünk a Szolnok Segít Programnak. A 200ezer forintnyi adomány egy részéből élelmiszereket és tisztítószereket vásároltak 20 rászoruló család részére.

A Szolnok Segít Program újabb két ügyfele kapott ma szemüveget egy belvárosi optikai szalon jóvoltából. Meghirdetett akciójuk a vártnál is jobban sikerült, összesen 70 ezer forint gyűlt össze.

Újabb rászoruló kér támogatást a Szolnok Segít Programtól. A beteges Palla Istvánné Borika néni javítási munkáknak, tartós élelmiszernek is örülne de mozgásához mopedre is szüksége volna.

A 10 gyermekes Fogarasi családnak segített egy anonim felajánló. 3 tehetséges középiskolás gyermek taníttatására és a lakbérre fordítják majd az 50 ezer forintot.

Rosszul kezdődött az új esztendő a Tüske utcában. Ágnesék háza- egyelőre nem tudni miért- egyszer csak kilyukadt. A jól karban tartott ingatlan lakói nem tudják kihez forduljanak segítségért, pedig gyorsan kell cselekedniük, mert a hatóság kiköltöztetheti őket.

Kerékpárt és élelmiszert kapott Krisztián. A műsorunkban korábban már bemutatott fiatalember betegsége miatt nem tud egyelőre munkát vállalni. Az anonim felajánló a Szolnok Televízió farsangi bálján jelezte, hogy Krisztiánon szeretne segíteni.

Kerékpárt és élelmiszert kapott Krisztián. A műsorunkban korábban már bemutatott fiatalember betegsége miatt nem tud egyelőre munkát vállalni. Az anonim felajánló a Szolnok Televízió farsangi bálján jelezte, hogy Krisztiánon szeretne segíteni.

A 35 éves megváltozott munkaképességű fiatalember egy éve tanakodik kiálljon-e a nyilvánosság elé segítségért. Szeret ugyanis mindent önállóan megoldani, mára azonban a Prizma Klub közösségi programjaira sem tud kijárni, mert nincs pénze buszbérletre.

A Szolnok Segít Programban ezúttal a motorbalesetet szenvedett Imola kapott 100 ezer forintot. A felajánló cég jóvoltából így egész évre meg tudja vásárolni a rehabilitációjához szükséges uszodabérletet.

Gyermekei tanulmányait finanszírozza a tegnap átvett 150 ezer forintból Zoltán, akit az internetről választott ki egy szolnoki cég. Az albérletben élő férfi jelenleg munkanélküli.

Van helye a támogatásnak. A leégett tanyájuk miatt átmenetileg Szolnokon élő Katalinék egy anonim felajánló jóvoltából készpénzt vehettek ma át a Szolnok Segít Program munkatársától. A család két gyermeket nevel.

100 ezer forintot kapott kaucióra Edit, a súlyos beteg rokkant nyugdíjból élő asszony. A hölgy sikeresen pályázott egy önkormányzati bérlakásra, a szükséges három havi kauciót azonban nem tudta kifizetni. A pénzt egy anonimitást kérő szolnoki cég ajánlotta fel.

40 ezer forint pénzadományt kapott a néhány hete bemutatott Judit, aki 53 ezer forintból neveli egyedül kamasz lányát. Az összegből elmaradt gáz számláját fizeti be, hogy végre legyen fűtés a lakásban.

Tartós élelmiszerre, gyermekeinek játékra és anyagi segítségre is szüksége lenne a Szolnok Segít program ma bemutatkozó ügyfelének.

Karácsony előtt folyamatosan érkeznek felajánlások a Szolnok Segít Program ügyfelei számára. Vannak akik amikor tehetik, időről időre felajánlanak egy összeget a családok támogatására. Egy anonim, állandó segítőnek köszönhetően jut majd karácsonyi ebéd a 4 gyermekes család asztalára is.

Ismét új ügyfél kér támogatást a Szolnok Segít Programtól. Judit a villany- és gázszámla kifizetésében kér segítséget, de emellett minden felajánlást szívesen fogad, illetve másodállásban dolgozna is.

Decemberben segítenek a legtöbben másokon. Ez idén is várhatóan így lesz, amihez a Szolnok Televízió is csatalakozik. Három értékes, dedikált labdát sorsolunk ki azok között, akik ebben a hónapban támogatják a Szolnok Segít Programot.

Öt rászoruló kapott szemüveget az Emo Optika és a Pestszentlőrinci Lions Klub jóvoltából. A szemüvegekre pályázni lehetett, a jelentkezők közül a Humán Szolgáltató Központ választotta ki az az öt rászorulót, akinek elkészítik az új szemüvegét.

Kis kádak, ruhák, babakocsik, gyermekjátékok sőt biciklicsengő is örömöt okozott ma a Szolnok Segít Program és a Gyermekjóléti Szolgálat ügyfeleinek. A felajánló, barátaival és ismerőseivel nem először adakozott.

Házfelújításhoz kér segítséget a Sárik család. Komfort nélküli vályogházuk tetőszerkezete ugyanis majdhogynem életveszélyessé vált. A két kisgyermeket nevelő fiatal párnak tartós élelmiszerre is szüksége volna.

20 ezer forint adományt kapott egy anonim felajánlótól Vidáné Tóth Katalin. A készpénzt fia tanítattására fordítja az édesanya. A gyermekét egyedül nevelő Katalinnak további pénzadományra és tartós élelmiszerre volna szüksége.

Autista gyermekét egyedül nevelő édesanya kér segítséget a Szolnok Segít programtól. Mónika munkát szeretne, mert jelenleg a kislány után járó családi pótlékból élnek. Emellett olyan sofőrt is keres, aki hétfőnként elvinné gyermekét a kisújszállási speciális iskolába, pénteken pedig érte is menne.

20 ezer forint adományt kapott egy anonim felajánlótól a Fogarasi család. A készpénzt lánya tanítattására fordítja az édesanya. A családnak új kályhára és tartós élelmiszerre volna még szüksége.

Egy anonim felajánló jóvoltából ma két család is adományt kapott. A készpénz azonnali segítség, míg a mosógép és a televízió hosszú távon teszi kényelmesebbé a a rászorulók mindennapkait.

Szolnok Segít. A Gulyásfesztiválon adta át a Magyar Gulyás Gasztro-Turisztikai Egyesület azt a pénzadományt, mellyel a fotózással , videózással foglalkozó férfit támogatják.

Az esős idő ellenére is sok bográcsban főtt már pénteken a gulyás a Tiszaligetben. A Szolnok Segít Program javára rendeztek jótékonysági főzést. Itt is zsűriztek, az ország gulyása idén a Nógrád megyei Karancslapujtőről érkezett Ducik csapatának főztje lett.

A rákkal már felvette a harcot, 4 év kemoterápiás kezelés után megállt a testét pusztító folyamat. Most azonban a Szolnok Segít Programban bízik, tartós élelmiszerre, tisztító és tisztálkodó szerekre, gyógyszereihez pedig anyagi támogatásra van szüksége.

Nyáron is folyamatosan működött a Szolnok Segít Program- számos felajánlás érkezett a szolnokiaktól. Mindezeken túl azonban az őszi időszakban is elkél majd a segítség-tudtuk meg a Humán Szolgáltató Központ munkatársaitól.

20 családnak könnyítette meg az iskolakezdést a Szolnok Segít Program. Az Összefogás Szolnokért Városszépítő Egyesület még fennmaradó felajánlásából állították össze a csomagokat.

Szolnok Segít! Újabb uszodabérletet kapott a motorbalesetet szenvedett Imola. A fiatal lány mára felállt a tolószékből, dolgozik is, rehabilitációjához azonban elengedhetetlen a rendszeres úszás. Ebben segítettek neki a szolnokiak.

Elítéltek tettek rendet a Bimbó úton. A büntetésvégrehajtási intézet is bekapcsolódott a Szolnok Segít Programba. A felajánlás nyomán ma sikerült véglegesen is rendezni a Gyenge család évekre visszanyúló problémáját.

Szolnok ismét segített. Az EMO Optika a Szolnok Segít program keretein belül egy szemüveget ajándékozott a program egyik résztvevőjének. Ezzel az üzlet már több, mint negyedmillió forinttal támogatta a kezdeményezést.

A Napi Jótett című sorozatunkat látva figyelt fel egy anonim adományozó Vidáné Tóth Katalinra. A 17 éves gyermekét egyedül nevelő édesanya ezúttal készpénzt vehetett át.

Házuk ledőlt fala miatt kért segítséget a Szolnok Segít Programtól május elején a Gyenge házaspár. Magánemberektől kaptak téglát, így kőműves férje mára fölfalazta a beázás miatt leomlott ház oldalát.

A Szolnok Segít Programot támogató sorozatunkban ezúttal egy tehetséges művészt mutatunk be. A Liget úti Fogyatékosok Bentlakásos Otthonának lakója festékeket , vásznat és tanárt szeretne egyéni fejlődéséhez.

8000 forint. Ennyiből kell havonta megélnie Bali Máriának. A rokkantnyugdíjas asszon a Szolnok Segít programhoz fordult, mert új kerékpárra, szemüvegre, és vérnyomásmérőre is szüksége lenne.

Ledőlt a házuk fala, ha júniusig nem javítják meg, veszélybe kerül a lakhatásuk. A Gyenge család most először kér segítséget a Szolnok Segít programtól. Az idős házaspár havi 59 ezer forintból él, nincs miből felújíttatniuk régi vályogházukat.

Speciális élelmiszerekre lenne szüksége egy három gyermekes családnak. 14 hónapos kislányuk ugyanis laktózérzékeny. Öten élnek 90 ezer forintból, így nem futja a különleges enni és innivalókra és a nagylánynak sem új szemüvegre. A Rácz család a Szolnok Segít programtól vár támogatást.

Napra pontosan három héttel ezelőtt mutattuk be Vidáné Tóth Katalint, aki a Szolnok Segít program révén remélt támogatást. Egyik kívánsága máris teljesült, az adományt ma vehette át otthonában.

Tartós élelmiszert vásároltak a március végén rendezett breakfesztiválon befolyt pénzből a Szolnok Segít Program munkatársai. Az adományokat ma öt rászoruló család kapta meg.

Az Asperger szindrómás Krisztiánnak ebben a hónapban megszűnik a munkahelye, ezért állás reményében fordul ismét a Szolnok Segít Programhoz. Hobbijához pedig kapus kesztyűre volna szüksége.

Lakhatás adományként. Új életet kezdhet az a két fiatal, akik a Szolnok Segít Programon belül jutottak lakáshoz. Az idei év első 3 hónapjában már 2 millió forint értékben segítetek a szolnokiak.

A magán adakozók mellett újabb cég támogatja a Szolnok Segít Programot. Mi több, a vállalkozások most már együttműködésben végzik a felújítási munkákat a rászoruló családoknál.

A Szolnok Segít Programot támogató sorozatunkban egy rászoruló édesanyát mutatunk be, akinek elsősorban munkalehetőségre volna szüksége.

A fiatalok sem maradnak ki az adakozók sorából. Erre egy szombati táncsport rendezvény a példa. A Harmónia Házában rendezett „Break- Misson” szervezői belépődíj helyett adományokat vártak.

Nem csupán anyagi támogatást, lehetőséget is szeretne. A Napi Jótett ma Katalinnak próbál segíteni, aki egészségi állapota miatt került nehéz helyzetbe.

Szolnok továbbra is segít! Mindenki annak akinek szeretne és azzal amivel tud. Akad akinek speciális tápszerre van szüksége, és van akinek néhány tubus festék jelenti a segítséget. Heti összefoglalónk következik.

Szolnok továbbra is segít! Mindenki annak akinek szeretne és azzal amivel tud. Ezúttal olaj és akvarell festéket vásároltak Takács Rudolfnak.

Szolnok segít. Tápszert, vitaminokat, szőnyeget kapott Fogarasi Ferencné. Az anorexiás kislány, Bogi édesanyjának pénzt is adományoztak, így ki tudja fizetni elmaradt lakbérének egy részét. A beteg kislány felépüléséhez gyógyszerek, speciális étrend kiegészítők szükségesek, ebben várnak még segítséget a szolnokiaktól.

Segítség és felajánlás is érkezik folyamatosan a Szolnok Segít Programhoz. A nehéz helyzetben élők egy egy élelmiszercsomagnak is nagyon örülnek, az adakozók pedig kiválaszthatják kinek szeretnének segíteni.

Tartós élelmiszert kapott a Fityó család. A nehéz helyzetben élő nagymamát, fiát és unokáját egy hónapig segíti az adomány.

Túl van az életveszélyen az a 18 éves fiatal lány, aki egy hónapja súlyos anorexiával került kórházba. Az orvosok szakértelme mellett egy közösségi oldalon kért véradás segített a beteg diáklánynak. Édesanyja a további gyógyuláshoz kéri a Szolnok Segít Program támogatását.

A havi segély a számlák kifizetésére sem elég, sokszor ételre sem marad. A Sipos család felhalmozódott számláinak befizetésében, és unokájuk iskoláztatásához vár támogatást a Szolnok Segít Programtól.

Porszívót és tartós élelmiszercsomagot is kapott a nyugdíjas Varga Péterné. A Szolnok Segít Program ügyfele azonban nagyon szeretne még mosogatótálcát, mosogatógépet és anyagi támogatást is remél, hogy a kölcsönkapott pénzt vissza tudja fizetni.

Mindennapi életük megkönnyítése érdekében kért segítséget egy kisgyermekes család. Elsősorban tartós élelmiszerre, mosógépre és könyvespolcra lenne szükségük. A Szolnok Segít Programot támogató Napi Jótett című sorozatunk következik.

A Szolnok Segít Programot támogató Napi jótett c. sorozatunkban a héten egy adományról és egy segítségkérésről számoltunk be. Heti összefoglalónk következik.

Néhány napja mutattuk be műsorunkban az egyedül élő Dorkó Józsefet. Az idős férfi akkor elsősorban tartós élelmiszert kért a Szolnok Segít programtól, de -mint mondta- tv-jéhez egy set top box, a fürdőbe pedig egy centrifuga is jól jönne.

Mosogatótálcát, hűtőt, mosógépet és porszívót kér a Szolnok Segít Programtól egy nehéz helyzetben élő idős asszony. 50 ezer forintos nyugdíja elmegy a rezsire, így élelemre és gyógyszerekre már nem futja.

Napi jótett sorozatunkkal a Szolnok Segít Programot támogatja a Szolnok Televízió. A héten több kérés is megfogalmazódott.

Víz- gázszerelő, szobafestő-mázoló, kőműves, üveges, ács. Mesteremberek, cégek jelentkezését várja a Szolnok Segít Program. Ezzel azokon az ügyfeleken segítenének, akiknél kisebb-nagyobb javítási munkálatokra lenne szükség.

Javítási munkákra vár Gyöngyi a Szolnok Segít Program egyik ügyfele. A nehéz helyzetből indult hölgy élete a szolnoki segítőknek köszönhetően jobbra fordult, ám ma is szűkösen él.

Miután mindent kifizet pár ezer forintja marad egész hónapra az idős, beteg férfinak. 19 négyzetméteres önkormányzati lakása festésre szorulna, televíziója használhatatlan és tartós élelmiszerre is szüksége volna. Ezúttal Dorkó József kér segítséget a Szolnok Segít programtól.

A Szolnok Segít Programot támogató Napi jótett c. sorozatunkban a héten egy kérésről és egy adományozásról is beszámoltunk.

Szolnok segít. A három gyermekét egyedül nevelő Fehér Anikó kapott szemüveget az EMO optika jóvoltából. Anikó - bár állandó munkahelye van - folyamatos anyagi nehézségekkel küzd.

Tűzifára, tartós élelmiszerre és gyermekruhákra is szüksége volna annak a családnak, melyben 3 generáció él együtt. Az apa neveli a 8 éves kisfiút és gondozza beteg édesanyját is.

A Szolnok Segít programban ezen a héten is számos segítség érkezett a rászorultaknak. A segítség azonban mindig elkél, ezért a Humán Szolgáltató Központban folyamatosan várják a felajánlásokat.

A Szolnok Segít Programnak köszönhetően a 3 gyermekét egyedül nevelő édesapa is több adományt kapott 2014-ben. A számtalan segítséggel utolérték magukat és jobb minőségű életet tudnak élni.

50 ezer forinttal támogatja a Szolnok Segít program egy fogyatékos fiatalember olimpiai részvételét. Józsi kiválóan bowlingozik így júniusban kiutazhat a Los Angelesi nyári speciális világjátékokra. A fiú repülőjegyre gyűjt.

Régi álmuk teljesült. Három rászoruló kapott szemüveget a Szolnok Segít Program jóvoltából. Az adomány értéke eléri a százezer forintot.

Szolnok 2015-ben is segít. A Humán Szolgáltató Központ munkatársai folyamatosan szállítják ki a családoknak a decemberben összegyűlt adományokat. A segítő szándék ebben az évben is sokakban él.

Az egy éves Szolnok Segít Program számára csaknem 20 millió forintot adományoztak a megyeszékhely lakói. A Hild téri karácsonyi butikban több mint fél millió forint gyűlt össze. A rászorulók számára a napokban vásároltak be a HSZK munkatársai.

1 éves a Szolnok Segít program. Az elmúlt egy esztendő alatt csaknem 20 millió forintnyi adomány gyűlt össze a szolnokiak összefogásával, melyből közel 2000 ember részesült. A születésnapot tortával és sok-sok ajándékkal ünnepelték szombaton a Karácsonyi Butikban.

Szolnok Segít! A Humán Szolgáltató Központ Karácsonyi Butikjában ezen a héten több, mint 130 ezer forint gyűlt össze. Csütörtökön Balázs Péter és Kiss József vendégeskedett a faháznál. Heti összefoglalónk következik.

A Szolnok Segít Program Karácsonyi Butikjában folyamatos a forgalom. Tegnap délután Molnár László színész segített az adománygyűjtésben. A programot a Vöröskereszt is támogatja, 30 csomagot juttattak ma el a Humán Szolgáltató Központba.

Szolnok Segít! A Humán Szolgáltató Központ Karácsonyi Butikjában tegnap a Szolnok Televízió munkatársai mellett, ifjú röplabdás lányok is adakoztak.

A Szolnok Segít Programot a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Háza is támogatja. A Rákóczi iskola pedig 24 karácsonyi csomaggal támogatta a rászoruló családokat.

Szolnok segít! Szombaton játékokat adományoztak gyerekeknek a Szer-telen Fiatalokért Szolnok Közhasznú Egyesület önkéntesei a Hild téren. Vasárnap pedig Puding és Palacsinta várta a járókelőket. Péntek, szombat, vasárnap több mint 85 ezer Ft-ot adományoztak a szolnokiak a karácsonyi butikban.

A Szolnok Segít Program Karácsonyi Butikjában folyamatos a forgalom. A héten sokan népszerűsítették a programot, köztük a vízilabdások is, akik nagy értékű ajándékokat is ajánlottak fel. Csütörtökön 16 ezer Ft gyűlt össze.

Több mint 20 ezer Ft gyűlt össze a karácsonyi butikban szerda este. A Hild téren ezúttal kollégáink népszerűsítették a Szolnok Segít Programot.

A héten már 40 ezer forintnyi segítség került a Szolnok Segít urnájába. Az esős, szeles, zord idő ellenére is adakoztak a Hild téri Karácsonyi vásárban járók.

A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola is segít a szolnoki rászorulókon. Az intézmény diákjai, tantestülete a nélkülözők karácsonyát szépíti meg.

A hétvégén is várta az adakozókat a Szolnok Segít pavilon. A Karácsonyi faluban helyi hírességek adták egymásnak a stafétát. Szombaton a Szolnok Soldiers csapattagjai, vasárnap Danyi Zsuzsa a Szolnok Tv mesemondója népszerűsítette a programot.

A Szolnok Segít Programot támogató sorozatunkban nemcsak a rászorulók karácsonyi kívánságait tolmácsoltuk a héten, hanem a Hild téren nyílt adományokat gyűjtő Karácsonyi Butik működéséről is beszámoltunk. A pavilon advent 2. hátvégéjén is ismert vendégekkel várja a szolnokiakat.

Alig néhány napja nyitott meg a Szolnok Segít Karácsonyi butik, máris több tíz ezer forint gyűlt össze. A támogatók maguk is kapnak ajándékot, sőt ismert emberekkel is találkozhatnak a Hild téren.

Már első nap sokan megálltak a karácsonyi faluban megnyílt Szolnok Butik előtt. A közelgő ünnep jegyében huszadikáig tart nyitva a pavilon, melynek első vendége a Retro Zona együttes volt.

Karácsonyi kívánságfilmjeinkben ma a Magda család legkisebbjeinek kérését tolmácsoljuk. A ma megnyílt karácsonyi vásárban a Szolnok Segít Karácsonyi butikjában akár számukra is adakozhatnak, miközben jótékonykodásukért Önök is kapnak ajándékot.

Karácsonyi kívánságfilmjeink sorában ma Zsolt beszél arról mire vágyik karácsonyra. Az atlétika bajnok fiú nem vágyik különleges dolgokra. Amit kér a fa alá, az sporteredményeinek elérésében segítené őt.

A Szolnok Segít Program ügyfeleinek a héten is érkezett segítség. A tél közeledtével azonban még több támogatásra lesz szükség. Heti összefoglalónk követezik.

Januárig, februárig is kitarthat az az élelmiszercsomag, melyet a Papasajt étterem jótékonysági borvacsoráján gyűlt pénzből vásároltak 6 családnak. Szolnok Segít Program több ügyfelének a napi étkezés biztosítása is alaposan feladja a leckét.

Követendő példát mutatott ismét egy szolnoki cég. A Szolnok Segít Program ügyfelei számára gyűjtöttek. Az adományok között van ruhanemű de mikrohullámú sütő és mosogatógép is.

Karácsony közeledtével a Szolnok Segít Program ügyfeleit kérdezzük mire vágynak, mi a kívánságuk? Az amputált lábú András szerényen ágyneműt kért a Jézuskától. Legnagyobb álma pedig, hogy omladozó falú vízóra aknáját megjavítsák.

A héten már a karácsonyra készül a Szolnok Segít Program is. Az advent időszakában egyre többen szeretnének segíteni, a tél közeledtével pedig egyre több a rászoruló. Heti összefoglalónk következik.

Szolnok Segít a Hild téri karácsonyi vásárban is. Az adventi forgatagban segítésre is lesz lehetőség. Megnyílik ugyanis a program karácsonyi butikja, ahol délutánonként ismert emberek várják az adakozókat.

A közel egy éve működő Szolnok Segít program már a karácsonyra készül. Ezúttal egy általános iskolai közösség kezdeményezett gyűjtést a rászorulók számára.

300 kilónyi tészta adománnyal segítette a Prizma Klubot a Balogh Tészta Zrt. A téli időszakban megnövekvő rezsi költségek miatt a legtöbb családban nagyon jól jön a segítség.

Több mint 100 ezer forint gyűlt össze a Dr. Csoórné Kiss Ibolya által szervezett ruhavásáron. A második alkalommal meghirdetett rendezvényre tartós élelmiszereket is vittek a szolnokiak.

Ezen a héten is számos segítség érkezett a Szolnok Segít program ügyfelei számára. Volt aki egy borvacsorán gyűjtött, és akadt aki saját mesekönyveit, játékait válogatta össze.

Holnap nyílik a 2. Szolnok Segít ruhabutik az Aba Novák Agóra Kulturális Központban. Nemcsak a ruhák közül válogathatnak a résztvevők, hanem játszóházat is rendeznek, sőt adományokat is várnak a Humán Szolgáltató Központ munkatársai.

16 ezer Ft értékű kreatív eszközöket kapott a Prizma Klub. Az újonnan indult művészeti csoportban már az ünnepekre készülődnek.

Közel 80 ezer forintot ajánlott fel a Szolnok Segít Program számára a Papsajt étterem. Egy jótékonysági borvacsorán gyűlt össze az adomány a vendégek jóvoltából. Több családnak is vásárolnak majd belőle.

Szolnok Segít! Ezen a héten edzés támogatásával, szemüveggel és tanszerekkel is segítették a rászorulókat.

Szolnok segít. Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központtól közel 20.000 forint támogatást kapott Fruzsina és Nikolett. A gyerekek édesanyja a Fit Kid edzések havi díjára fordítja majd az adományt.

Az előző jótékonysági ruhavásár után , melyen közel 130 ezer Ft. gyűlt össze újabb alkalmat szereznek. A Szolnok Segít programon ruhabutikja november 14-én nyílik. A felajánlásokat két napon várják.

A lassan egy éve futó Szolnok Segít program az őszi hónapokban is sikeres. Akad aki munkát kapott, de van akinek a tojó tyúkok jelentenek támogatást.

Már több, mint tíz tojást tojtak azok a tyúkok, melyeket Budai Györgyné ajándékba kapott. A Szolnok Segít programon belül hárman kaptak 5-5 darab, hibrid tojót.

Szolnok Segít. A lehető legnagyobb segítséget: munkát kapott Annamária a program keretében. A hajléktalan nőt az NHSZ Szolnok Zrt. október 15-től napi 8 órában kézi úttisztítóként alkalmazza.

Az ünnepi héten sem feledkeztek mag a szolnokiak arról, hogy segítsenek. Az elmúlt napokban csirkét, pénzt és élelmiszercsomagot kaptak a rászorulók.

Élelmiszercsomaggal mandolinhúrral és egy új szájharmonikával segítették János életét, akik az Aba Novák Agóra Kulturális Központ diákszínjátszó előadását megnézték és adakoztak.

A Szolnok Segít Programot több olyan anonim szolnoki is támogatja, akik rendszeresen segíteni a rászorulóknak. Ezúttal az Asperger szindrómás Krisztián kapott pénzt törlesztőrészleteire.

Az Urbánus csirke házat keres c. design pályázathoz 3 napos rendezvénysorozat kapcsolódott. A Hild téren szolgálatot teljesítő kiváló tojó képességű tyúkokat vasárnap este a Szolnok Segít Program 3 ügyfele kapta meg.

15.5 millió forintnál jár a Szolnok Segít Program. Ezidáig 1500 ember részesült az adományokból és támogatásokból. Az utóbbi napokban is számos jelentős adomány érkezett.

A művésztelepen élő Hangay Szabó László szobrász kapott munkájához nélkülözhetetlen anyagokat a Szolnok Segít Programtól. A művésznek szerelési szakmunkával is tudnának még segíteni.

Már a 7. és 8. szemüveget készítik az EMO Optikában a Szolnok Segít programot támogatva. A betérők urnába dobott pénzét megduplázza a cég, így segít a rászorulókon. Ezúttal Marika és táplálkozási zavarokkal küzdő ágyhoz kötött fia kap szemüveget.

A lehető legjobb segítséggel, munkalehetőséggel támogatja a Szolnok Segít programot a Szolnoki Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány. 3 ügyfelet is alkalmaznak a Kőrösi úti iskola konyháján.

15.5 millió forintnál jár a Szolnok Segít Program. Legutóbb egy diákszínjátszó csoport jótékonysági előadásán gyűjtöttek a rászorulóknak. A segítség a továbbiakban is elkél.

Szolnok segít. Szekrényeket, ágyat, székeket kapott négy hajléktalan egy szolnoki házaspár jóvoltából. A sorstársak nemrég költöztek közös albérletükbe, amelyet a Szolnok Segít programnak köszönhetően már be is bútorozhattak.

Szolnok segít. A Rotary Klub adományából 20 ezer forint beiskolázási támogatást kapott egy 14 éves fiú. Norbi ruhaneműt vásárolt a pénzből, most erre volt a legnagyobb szüksége.

Színjátszók, anonim felajánlók és művelődési ház is segíti a programot. Ezen a héten ruhaneművel, pénzzel, fotelekkel és hűtőszekrénnyel is támogatták a rászorulókat.

Szolnok Segít! Hűtőszekrényt, televíziót és DVD lejátszót kapott a 3 fiát egyedül nevelő édesapa. A családnak még égető szüksége volna egy mosógépre.

Közelít a tél, kell a meleg kabát. Ismét ruhabörzét tartottak a Humán Szolgáltató Központban. A rászorulók a ruhák mellett játékok, könyvek és cipők közül is válogathattak.

A Szolnok Segít Program részeként egy anonim felajánlótól ágyat kapott a 3 gyermekét egyedül nevelő édesanya. A Rotary Club jóvoltából pedig erre az évre rendezni tudták az elsős kislány úszás edzéseinek díját.

Színjátszással a rászorulóként. Budapestről érkeztek diákszínjátszók, hogy támogassák a Szolnok Segít Programot. Az ingyenes előadáson a közönség adakozása segíti majd a rászoruló családokat.

A Szolnok Segít programot támogató sorozatunkban ezen a héten adományokról és segítségkérésről is hírt adtunk. Heti összefoglalónk következik.

3 fiúgyermekét egyedül nevelő apa kér segítséget a szolnokiaktól. Minden támogatás jól jön, de főként mosógépre volna szükségük.

Újabb segítséget kapott Melinda, a 25 éves szívműtött édesanya. A fiatal nő most falfestéket kapott, otthonára ugyanis nemcsak esztétikai, hanem higiéniai okokból is ráfér a felújítás. Kisfiát pedig tornazsákkal lepték meg a Humán Szolgáltató Központ munkatársai.

A Szolnok Segít programnak köszönhetően gáztűzhelyet kapott a nemrég bemutatott Katalin. Az eladósodott asszonynak még 30-40 ezer forintos tartozása van.

Hangay Szabó László szobrászművész a Szolnok Segít Programban bízik. Műterme másfél éve leégett, munkájához eszközökre, villanyhálózat felújításra volna szüksége.

A héten számos adományról számoltunk be, melynek egy része az iskolakezdést segíti. A Szolnok Segít Program heti összefoglalója következik.

Szolnok Segít! Ilona gyermeki iskolaszereket és ruhákat kaptak Mága Zoltán hegedűművész és a Rotary Club felajánlásaként. A 4 gyermekes édesanyának még hűtőszekrényre és szőnyegre volna szüksége.

Közel 2 millió forint értékű iskolakezdési támogatást adományozott Mága Zoltán a városnak. A megyeszékhelyen élő rászoruló gyerekeket a Humán Szolgáltató Központ térképezte fel. Többen a Szolnok Segít Program tagjai.

Szolnok a Gulyásfesztiválon is segített. A szervezők Takács Rudolfnak segítettek pénzadománnyal.

Csekkeket segítettek befizetni és ágyakat, gyógyászati segédeszközöket is kaptak a héten a Szolnok Segít Program jóvoltából. Megismerhettek egy 3 gyermekét egyedül nevelő, nehéz helyzetben lévő édesanyát is. Heti összefoglalónk következik.

A Magyar Református Szeretetszolgálat egy mikrobusznyi adományt juttatott el a Szolnok Segít program számára. A felajánlott gyógyászati segédeszközök már több helyre eljutottak.

A Magyar Református Szeretetszolgálat egy mikrobusznyi adományt juttatott a Szolnok Segít a program számára. A gyógyászati segédeszközök kiszállítását a Humán Szolgáltató Központ már kezdte.

3 gyermekét egyedül nevelő édesanya kér segítséget. Autista fiának számítógépre, nekik ágyakra, ruhákra, kerékpárokra és anyagi támogatásra is szükségük volna.

Szolnok segít. Egyelőre nem kell csekkjei miatt idegeskednie az egy hete bemutatott Katikának. Az Áldás Kft.-nek köszönhetően 3 elmaradását is rendezni tudja, sőt egy hónapra elegendő tartós élelmiszert is kapott.

Szolnok segít. Ezen a héten az adományokról szóló beszámoló mellett újabb segítség kérőt is megismerhettek nézőink. Heti összefoglalónk következik.

Alig néhány napja mutattuk be a 3 gyermekét egyedül nevelő 8 órában dolgozó Anikó történetét, máris megérkezett a segítség. Hűtőt, fagyasztót és tv-t is kapott ma a család.

Festéket, ecseteket és rajz eszközöket kapott a Prizma Klub képzőművészeti csoportja. Az EUJÁLIS-on összegyűjtött adományokból vásárolt eszközökre nagy szükség van, hiszen egyre többen nyitnak a művészetek iránt. A csoporttal egy Amerikában végzett festőművész foglalkozik már évek óta.

Svájci frankos lakáshitel és személyi hitel döntötte romba az idős Katalin életét, aki havi 15 ezer forintból él és fizeti számláit. El lehetetlenedett helyzetében tehetetlen, a Szolnok Segít programban bízik.

Szolnok Segít. Iskolakezdésre újabb diák kapott szemüveget egy optikai cég és az adakozók jóvoltából. A 6 gyermekes családnak az adomány ellenére e hónaptól 50 ezer forinttal kevesebből kell gazdálkodnia.

Szolnok tovább segít.

Hasznát veszik az adománynak. Rászorulók közt osztják szét az óriáskenyér készítése során kimaradt lisztet. A Humán Szolgáltató Központban örömmel fogadták szerkesztőségünk felajánlását.

Az augusztus 20-i bodzaszörp árusításból segítették a város széli tanyán élő nehéz sorsú családot. Áldás Lajos adományából iskolatáskát, iskolaszereket és tartós élelmiszert is vásároltak a Humán Szolgáltató központ munkatársai.

Fröccsből laptop és pénzadomány. A Rotary Club Szolnok a Tiszavirág Fesztiválon rendezett adománygyűjtéséből támogatta a Szolnok Segít programot.

3 gyermekes édesanya kér segítséget a szolnokiaktól. Anikó bár állandó munkahelye van, folyamatos anyagi nehézségekkel küzd. Nincs se hűtőjük, se mosógépük.

A héten új ügyfél kért támogatást a Szolnok Segít Programtól. Egy hányatott sorsú házaspár élete is teljesen megváltozott a programnak köszönhetően. A kenyérünnep látogatóit is megszólította a Szolnok Segít. A Humán Szolgáltató Központ munkatársai ezúttal az Áldás Kft.-vel fogtak össze.

Frissítőt kaptak a segítségért. A kenyérünnep látogatóit is megszólította a Szolnok Segít Program. A Humán Szolgáltató Központ munkatársai ezúttal az Áldás Kft. - vel fogtak össze.

Szolnok Segít. Egy hányatott sorsú házaspár élete változott meg teljesen a programnak köszönhetően. Nemcsak albérletet, berendezési tárgyakat hanem állandó munkát is kaptak.

Ismét új ügyfél kér támogatást a Szolnok Segít Programtól. Katalin édesanyja ápolásában és férje örök nyugalomba helyezésében kér segítséget. A körülmények miatt lelkileg megroppant asszony bármilyen segítségért hálás.

Szolnok Segít. A héten rászoruló és anonim támogató is nyújtott segítséget, de bemutattunk újabb rászoruló családot is. Heti összefoglalónk következik.

Újabb ügyfél kér segítséget a Szolnok Segít programtól. Annamária egyedül neveli kamasz fiait. Szívességi lakáshasználók, hamarosan ki kell költözniük a lakásból és a beiskolázás is alapos fejtörést okoz az édesanyának.

Szolnok továbbra is segít. A nehéz helyzetben élő Marikának villanyóra hátralékát segített törleszteni egy adományozó, aki tartós élelmiszercsomaggal is meglepte.

Egyre több anonim segítő támogatja a Szolnok Segít programot. Sokan közülük többször is segítenek. Így jutott csomaghoz a nehéz helyzetben élő Erzsike is.

A Szolnok Segít programban nem először fordul elő, hogy az ügyfelek egymásnak segítenek. A 7 gyermeket felnevelő rokkantnyugdíjas Erzsike Zsolt egyetemi életéhez egy profi túrahátizsákot, többeknek pedig ruhaneműt, paplant, játékokat ajánlott fel.

A Szolnok Segít programot támogató sorozatunkban a héten több eredményről is beszámoltunk. Egyebek mellett arról, hogy már Olaszországból és Londonból is adakoznak az emberek. De további kérések is megfogalmazódtak a héten.

Szolnok Segít. Ebben reménykedik a vak Erika is, aki munkája és a sport miatt Szolnokra költözne. A bejárás ugyanis neki és vakvezető kutyája számára is megterhelő már.

Már nem csak Szolnok segít. Olaszországból és Londonból küldtek adományokat a kisfiát egyedül nevelő, nehéz sorsú édesanyának. Judit legnagyobb örömére bukósisakot is kapott- a már kétkerekű biciklivel közlekedő - Dominiknak. Nagy vágya még egy mosógép, ugyanis hónapok óta kézzel mos.

A Szolnok Segít Program ügyfeleinek lassan minden vágya teljesül. Jolika az ágy után most egy számítógépet kapott, mely nemcsak a tájékozódásban, hanem másodállás vállalásában is segíti a nehéz körülmények között élő családot.

Ilona és családja nemrég költözött be egy önkormányzati lakásba. Nem volt szinte semmijük, egészen eddig. Egy fiatal párt bútorokat, televíziót és mikrohullámú sütőt ajándékozott a 4 gyermekes családnak.

Ismét sikeres hetet zárt a Szolnok Segít program. Herczegh András mobil garázst kapott, a többször bemutatott Erdős Jánosné pedig élete első szemüvegét. Különleges élményben részesültek a Prizma Klub tagjai, látogatást tettek a Szoboszlai Galériában. A program természetesen tovább folytatódik, a Szolnok Televízió által meghirdetett licit viszont szeptemberig leáll.

Szemüveget kapott a szolnokiak segítségével a már többször bemutatott Erzsike. Az EMO Optika a gyűjtött pénzt kipótolta, így a hölgy már ki is választhatta a keretet. Erzsikének ez az első szemüvege.

A Prizma Klub tagjai tettek ma látogatást a szolnoki Szoboszlai Galériában. A képtár tulajdonosa tárlatvezetést is tartott a pszichiátria betegeknek. Szoboszlai Zsolt második alkalommal támogatja a Prizma Klubot a Szolnok Segít program keretében.

Könnyebbé tették a mindennapokat. A Szolnok Segít Program keretében a Napi Jótett felhívása nyomán megépült Herczeg András udvari garázsa. A mozgássérült férfi ezentúl elektromos kerekes székével is szabadon közlekedhet.

Július 31-ig folytatódik tovább a licit. A Humán Szolgáltató Központ és a Szolnok Televízió közös rendezvényén az Eujálison felajánlott tárgyakat megvásárolva a Szolnok Segít Program ügyfeleit támogathatják. A sor most egy a finnugor népek negyedik eposzával bővült.

Szolnok ezen a héten is segített. Bútorok, mosógép, tartós élelmiszer és baráti összefogás segített a rászorultakon.

Szolnok Segít. Egy baráti társaság tagjai rendbe tették Éva kertjét, így az idős asszony ma már saját termését szüreteli, ami segíti mindennapi élelmezését is. Egy idős házaspár jóvoltából pedig télire is el tudja tenni a zöldséget, tőlük ugyanis fagyasztót kapott.

Kerékpárt és teli gázpalackot kapott a düledező házban élő Erzsébet. A talpraesett, idős asszonynak még kályhára, szemüvegre és újabb mentsvárként egy használt lakókocsira is szüksége volna.

Szolnok segít – ezúttal bútorokkal. Kovács Mihály önkormányzati lakását ezúttal székkel, szekrénnyel és asztallal rendezhette be. A 47 éves férfi már munkát is talált, egy papírgyártó üzemben dolgozik 4 órában.

Mosógép és tartós élelmiszer – Szolnok ismét segített. Két vágy már teljesült a 46 éves Boglárkának. A munkanélküli hölgy egyedül neveli lányát, így minden segítség jól jön.

Szolnok Segít. A héten új segítségkérőt ismerhettek meg nézőink. A szolnokiaknak köszönhetően pedig több család élete is jobbra fordult.

A 10 gyermekes családot is támogatja a Szolnok Segít Program egyik adománya. A Karmazin házaspár nyárindító partiján sok szolnoki adakozott, nekik köszönhető, hogy a néptáncban tehetséges fiú Franciaországba mehet, a képzőművészetet tanuló Boglárkának pedig be tudják fizetni az iskolai tandíjat.

Szolnok Segít. Egyetlen nyárköszöntő parti és megannyi segítségnyújtás. A program nagyszerűsége abban rejlik, hogy mindenki másban és másnak tud segíteni. Ezúttal Krisztián kapott pénzt a szolnokiaknak köszönhetően.

Több hajléktalan életét is segíti egy különleges adomány. Saját albérletükhöz kaptak háztartási eszközöket, konyha és berendezési tárgyakat a rászorulók .

A Szolnok Segít programot támogató sorozatunkban ezúttal egy 4 gyermekes édesanyát ismerhetnek meg. A család nemrég költözött be egy önkormányzati lakásba ám se mikrójuk, se szekrényük se szőnyegük nincs. Sőt tartós élelmiszerre is szükségük volna.

A Szolnok Segít Programnak köszönhetően több család élete is egyenesbe jött: megszabadultak nyomasztó tartozásiktól. A segítség azonban továbbra is elkél, ezért folytatódik a Szolnok Televízióban a licit. A tárgyakat megvásárolva további rászorulókon segíthetnek.

Szolnok segít. Ismét egy álom vált valóra. Nyerges Ferenc, a súlyos betegséggel küzdő 50-es évei elején járó férfi mosógépet kapott. Ferencnek még egy porszívóra volna szüksége, állapota miatt ugyanis csak nehezen megy a házimunka a rendszerető férfinak.

A Szolnok Segít Programnak köszönhetően a 3 gyermekét egyedül nevelő édesapa élete is rendbe jött. A számtalan segítséggel utolérték magukat és jobb minőségű életet tudnak élni.

Szolnok Segít. A támogató programnak köszönhetően a 4 gyermeket nevelő család minden tartozását törlesztette. Hátralékok és adósságok terhe nélkül tudják folytatni életüket.

Tovább folytatódik a licit. A Humán Szolgáltató Központ és a Szolnok Televízió közös rendezvényén az Eujálison felajánlott tárgyakat megvásárolva a Szolnok Segít Program ügyfeleit támogathatják. A sor most egy Nagy Bandó András kötettel bővült.

A héten eredményekről és segítséget kérőkről is beszámoltunk sorozatunkban. Volt aki pénzt, volt aki laptopot vagy szöges cipőt kapott. A rászorulóknak pedig házfelújításra, villany visszakötésre, parkettára, bútorokra, ablakokra, redőnyökre volna szükségük.

Szolnok Segít! Egy zárlatos televízió miatt égett ki Erzsike háza. A tragédia után összefogott a város ám a segítség még sok mindenben elkél.

A Szolnok Segít programban bízik a Sárik család. Öten élnek egy aprócska komfort nélküli házban. Az önkormányzat és önkénesek bevonásával már konténerbe pakolták a ház körül felhalmozott lomot. De még sok mindenben elkél a segítség.

Laptopot kapott az atlétika világbajnokságra és egyetemi felvételijére készülő fiú, aki a 6 gyermekes család legidősebb tagja. Öccse pedig szöges cipőt vehetett át edzéseihez.

A Szolnok Segít Program részeként két Prizma klub tag is kapott segítséget a minap. Jánosnak tartós élelmiszert és pénzt adtak az önkéntesek, Erzsébet lovas képére pedig licitáltak a nézők.

8 millió forintnál tart a Szolnok Segít Program. Eddig 240 átadást szerveztek és folyamatosan érkeznek az adományok. Az országosan is egyedülálló programról ma a Magyar Televízió reggeli műsora is beszámolt.

Harmadjára is elhozták az aranyat a szolnoki színjátszók . A nagykanizsai országos fesztiválon ismét tarolt a Prizma Társulat. A Szolnok Segít program támogatásainak köszönhetően.

A Szolnok Televízió és a Humán Szolgáltató Központ közös rendezvényén az Eujálison gyűjtött pénzből a tükörgravírozással foglalkozó Szabolcs is kapott. Őszi spanyolországi kiállításához pedig fogorvosi fúrófejjel járult hozzá egy adományozó.

Példás összefogással őszre sikerül rendezni a Földi család adósságait. A beteg fiatalember pedig vitaminokat, injekciókúrát kap a Szolnok Segít Program támogatásával.

50 kiló kutyatápot és több szatyornyi tartós élelmiszert vittek a nehéz sorsú Erzsikének a Kéz a Mancsért Egyesület munkatársai. Az idős asszony kedvenceit bolhák és kullancsok ellen is lekezelték.

A Szolnok Segít Program már 7,5 millió forintos támogatást nyújtott a rászorulóknak. Az országosan is példaértékű kezdeményezés több mint 200 átadást valósított meg. E heti összegzésünk következik.

Foci edzés lehetőséget és adósságrendezést kapott Irénke és fia. A nehéz helyzetben lévő család élete rendeződni látszik a Szolnok Segít Program segítségével. A folytatáshoz háztartás gazdálkodást is tanítanak nekik.

Szemüveget kapott a szolnokiak segítségével a 4 gyermekes család egyik tagja. Az EMO Optika a gyűjtött pénzt megduplázta, így a család ma már ki is választhatta a keretet.

Kétszázezer forinttal járult hozzá egy baráti társaság a Szolnok Segít Programhoz. Pünkösdi partijukon gyűjtöttek a rászorulóknak, követendő példát mutatva ezzel.

7,5 millió forint és 209 átadás. Itt tart június közepén a Szolnok Segít Program. Az országosan is példaértékű kezdeményezést támogató Eujális c. rendezvényen elindult licit ma lezárult-ám nézőink továbbra is megtehetik tétjeiket.

A Szolnok Segít program ezen a héten is sikeres volt. Súlyzót, gyógyszereket, élelmiszert és ágyat is kaptak a rászorulók.

Magánadományból tudtak több hétre előre bevásárolni a 4 gyermekes családnak. A Szolnok Segít Program részeként leggyakrabban néhány tízezer forinttal támogatják nézőink a kiválasztott családokat.

Szolnok Segít! Olykor a fekhely is luxus lehet-mondta a sorozatunkban már bemutatott Jolika, aki lányával él. Kérése mára teljesült: két jó állapotú heverőt ajánlottak fel számukra.

A hat gyermekes Ildikó kapott ismét támogatást a Szolnok Segít program részeként. A család ruhaneműt, súlyzót és gyógyszert kapott.

Önkormányzati lakás, pénz tandíjra, színházi próbalehetőség és a vízilabda válogatott tagjainak aláírásával ellátott póló. Ez a hét Szolnok Segít Programot támogató eredményeinek sora. Heti összegzésünk következik.

Újabb értékes adománnyal bővült a licit tárgyak sora, melyek a Szolnok Segít Programot támogatják. A 2010-es férfi vízilabda válogatott dedikálásaival ellátott pólóra 10. ezer forintról indul a licit. Az akció különlegessége, hogy minden tárgy egy egy adott ügyfelet segít.

A Szigligeti Színházban próbálhat az országos színjátszó fesztiválra készülő Prizma Társulat. A felajánlás a Szolnok Segít Program részeként érkezett a teátrumtól.

A Szolnok Segít Program egyik ügyfele megkapta az önkormányzati lakást. A kisfiát egyedül nevelő édesanya nagy örömmel vette át a kulcsokat, és bár szinte semmijük sincs, bízik abban, hogy hamarosan belakják új otthonukat.

Szolnok Segít. A 10 gyermekes édesanya tehetséges, grafikát és festészetet tanuló lányának tandíját is biztosította a Dr. Csoórné Kiss Ibolya által szervezett ruhagyűjtési akció bevétele. Az anyuka ahogy megkapta a pénzt, be is fizette a bankban hátralékukat sőt a következő tanév első részletét is.

A Szolnok Segít Program már 5,5 millió forintos támogatást hozott a rászorulóknak. Az országosan is egyedülálló akció kapcsán a héten is szép eredményekről tudunk beszámolni.

A Szolnok Segít Program ügyfelei egymásnak is segítenek. A nehéz helyzetben lévő családoknak pedig a Humán Szolgáltató Központ munkatársai vásároltak be a ruhagyűjtési akció bevételéből. A négy gyermekes édesanya élelmiszert és ruhákat is kapott.

A Szolnok Segít programot támogató sorozatunkban a nemrég bemutatott ruhagyűjtés és vásár kapcsán befolyt összeg útját követjük. Ebből a pénzből vásároltak egy használt kerékpárt, élelmiszert és kézműves eszközöket a 8 gyermekes család számára.

Junior világbajnokságra készül az atléta fiú, akit testvéreivel és édesanyjával együtt Napi Jótett sorozatunkban mutattunk be nézőinknek. A fiatalember számára újabb segítség érkezett. Az adományozó egy szintén sportoló egyetemista fiú.

Ezen a héten is sikeres volt a Szolnok Segít Program. Bútorokat, háztartási gépeket, de még saját készítésű tésztát és befőttet is adományoztak a rászorulók számára.

Több mint 200 ezer Ft értékű bútor és háztartási eszköz szépítette meg 11 család életét a közelmúltban. Akadt aki Szolnok Segít program számára egy egész lakásnyi bútort ajánlott fel.

A Szolnok Segít programot támogató sorozatunkban ma egy mozgássérült édesanyát ismerhetnek meg, aki elvesztette munkáját, mert a szakértői felülvizsgálat egészségesnek nyilvánította. A nehéz helyzetbe került családnak élelmiszerrel és mosógéppel tudnak segíteni.

Négy adományt adtak át a Humán Szolgáltató Központban. A többségében anonim adományozók televíziókkal, laptoppal és élelmiszer adománnyal támogatták a Szolnok Segít programot.

128 ezer forint gyűlt össze a Dr. Csoórné Kiss Ibolya által szervezett ruhagyűjtési akció keretében. A pénzt a Szolnok Segít programban résztvevő, nagycsaládban élő gyermekek tehetséggondozására, fejlesztésére fordítják.

Közel 5 millió forintnyi adománnyal segített már Szolnok a rászorulóknak. A napi jótett heti összegzése következik.

A Szolnok Segít programot támogató sorozatunkban ezúttal egy két gyermekes fiatal kéményseprőt ismerhetnek meg. Hobbija indíthatja el nemzetközi karrierjét. Spanyolországi kiállításra hívták, ám képeinek bekeretezésére és a kiszállításra nem futja a családnak.

A Szolnok Segít programot támogató sorozatunkban ezúttal egy lányával élő rokkantnyugdíjas hölgyet mutatunk be önöknek. Nekik gázkonvektorra, ágyakra és számítógépre volna szükségük.

Napi jótett c. sorozatunkban most egy 5 gyermekes leszázalékolt hölgyet ismerhetnek meg, akinek anyagai helyzete miatt már nemcsak a számlák egy részére, hanem élelmiszerre sem telik. Ráadásul Tv-je is elromlott.

Szolnok Segít! Több zsáknyi ruhát és cipőket kapott a hajléktalan segítő szolgálat. Az adomány egy házaspártól érkezett, akik szét is válogatták a holmikat.

Szolnok folyamatosan segít. Hol pénzzel, hol szemüveggel, hol pedig munkával. Az elmúlt 2 hét összefoglalója következik.

A Szolnok Segít Programot támogató sorozatunkban ezúttal egy különleges cipővásárláson jártunk. Krisztián vágya egy cipő volt, amit meg is kapott egy fiatal hölgytől.

A Szolnok Segít Programban nemcsak élelmiszer vagy ruhaadománnyal, hanem munkalehetőséggel is segítenek, akik tehetik. Tünde élete is egy munkahely kapcsán indult újra a jó úton.

A Szolnok Segít programot támogató sorozatunkban ezúttal egy 4 gyermekes családdal ismerkedhetnek meg. Bár az apuka dolgozik, hátralékaik miatt napról napra élnek, mindenféle segítséget szívesen fogadnak.

Szolnok tovább segít. Herczeg Andrásnak Tv-t, pénzt és akadálymentesítést is adományoztak.

Pénzadományt kapott az Asperger szindrómás Krisztián. A talpraesett elszánt fiú nehéz anyagi körülmények él családjával.

A szolnokiak segítségével szemüvegeket is kaphatnak a Szolnok Segít program ügyfelei. A Kossuth téri szemüveg szalon gyűjtést szervezett, az urnába tett összegeget megduplázzák, így többek életminőségén tudnak javítani.

A nemrég bemutatott Marikáékhoz is megérkezett a támogatás. A beteg fiát egyedül ellátó asszony a szakadék széléről kért segítséget. Most egy nyugdíjas nézőtől kapott 10 ezer forintot.

Szolnok ezen a héten is segített. Ezen a héten pénzt, számítógépet és bútorokat is kaptak a program ügyfelei.

Szolnok Segít. Adásunkat látva azonnal az autista fiú segítségére sietett egy néző. Krisztián napi munkáját segíti a számítógép, melyet adományként kapott.

Ezúttal bútorral segített Szolnok. A két fotellel és egy kanapéval sikerült otthonosabbá, komfortosabbá tenni azt az átmeneti otthont, ahol az önkormányzat révén a Szirbuly házaspár lakik.

Pénzadományt kapott a február elején bemutatott Gyöngyi. A közfoglalkoztatásban tevékenykedő asszony a remények szerint tovább dolgozhat majd a Szent Imre Művelődési Házba, addig azonban 22.800 ezer forintból él majd havonta.

A Szolnok Segít program elérte a 3 millió 685 ezer forintnyi segítséget. Eddig 600 szolnoki részesült a támogatásokból. Az elmúlt 2 hétben 92 alkalommal szerveztek találkozást adományozó és rászoruló között.

A Szolok Segít Programnak köszönhetően sikerült kilábalnia Juditnak nemrég még kilátástalannak tűnő helyzetéből. Munkát és élelmiszer adományt kapott, és az utolsó pillanatban közösségi összefogással albérletet is szereztek neki, melynek díját a program fővédnöke fizeti. Régi bölcsődéjükből is segítségükre siettek.

Napi jótett c. sorozatunkban ezúttal egy autista fiatalember kérését tolmácsoljuk. A különleges, rátermett fiatalember tartós élelmiszert, anyagi támogatást, asztali számítógépet és 46-47-es cipőt kér.

A motorbalesetet szenvedett Imola történetét egy hete mutattuk be és máris megérkezett a segítség. Egy cégtől 10 alkalmas, Dr. Bene Ildikótól pedig egy éves uszodabérletet kapott.

A Szolnok Segít programnak köszönhetően új életet kezdhet Kovács Mihály. A jó kedélyű, mindenkihez kedves, kamionbalesetet szenvedett férfi ugyanis önkormányzati lakást kapott, melyet adományokból rendezett be.

Villanyszereléssel, bútorokkal, több zsáknyi ruhával, szállítással, élelmiszerekkel segített ezen a héten Szolnok. A Napi Jótett heti összegzése következik.

A szakadék széléről kér segítséget az az 57 éves hölgy, aki ágyban fekvő fiát látja el. Tartós élelmiszert, vitaminokat szerezte, álma pedig, hogy bekerülhessen az önkormányzat adósságkezelő programjába, a 100 ezer ft-os önrészt azonban képtelen előteremteni.

Biztonságossá tették a 8 gyermekes család otthonát. A Szolnok Segít programban cégek is felajánlották munkájukat. Egy villanyszereléssel, költségcsökkentéssel foglalkozó cég teljesen felújította a 2 szobás hát elektromos hálózatát.

A Szolnok Segít programot támogató Napi jótett c. sorozatunkban ma egy 23 éves hölgyet ismerhetnek meg, akinek egy motorbaleset törte derékba életét. Rehabilitációjához úsznia kellene, munkaerő-piaci esélyei növelésére pedig nyelvet is tanulna.

Szolnok továbbra is segít. Hússal, zöldségekkel, salátákkal teli élelmiszercsomagot kapott a 6 gyermekes család, akiknél a teljes villanyhálózat felújítását is elvégezték.

A Szolnok Segít Programban főleg magánemberek, magánszemélyek, baráti társaságok nyújtanak segítséget. A héten érkezett adomány villanyhálózat-felújítással foglalkozó cégtől, 11 éves kisfiútól, családtól, nagymamától, szomszédtól és Olaszországban élő édesanyától is.

Már Olaszországban is a Szolnok Segít program rászorultjainak gyűjtenek. A nemrég bemutatott 8 gyermekes család több zsáknyi gyerekruhát, cipőt, televíziót, a 11 éves Gyurikától pedig kerékpárt kapott.

A Szolnok Segít program magánembereket, cégeket , nyugdíjasokat sőt már gyerekeket is megmozdít a megyeszékhelyen. A nemrég bemutatott 6 gyermekes család legnagyobb, sportoló tagja egy nyugdíjas nénitől 50 ezer forintot, a kisebbek pedig a 11 éves Gyurikától kerékpárt és ruhákat kaptak.

Szolnok Segít. Nemcsak élelmiszerrel munkával, szereléssel is segítenek a szolnokiak a rászorulókon. Legutóbb Erzsébet kis alsó épületének teljes villanyhálózatát korszerűsítette egy adakozó cég.

A Szolnok Segít Programban főleg magánemberek, magánszemélyek baráti társaságok nyújtanak segítséget. Dominik is egy édesanya szívét dobogtatta meg, aki családjával élelmiszeradományt, TV-t vitt Juditéknak.

Napi jótett c. sorozatunk 10. hetében elérte a 3 000 000 forintot a megvalósult támogatások becsült értéke, melyből 575 fő részesült. Ezen a héten ruhákat, bútorokat, szemüveget, mosógépet, centrifugát is kaptak a rászorulók.

Ma egy 8 gyermekes család kérését tolmácsoljuk. Az édesanya kerékpárt, élelmiszert, ruhákat, mosógépet, bojlert, szemüveglencsét kér. Nagy álmuk pedig a lakásbővítés, hogy tízüknek ne 1,5 szobában kelljen élniük.

Napi jótett c. sorozatunkban egy 6 gyermekes család kérését tolmácsoljuk. A legidősebb sportoló fiú húsra, salátára vágyik, és a többiek is ennivalóról álmodnak. Ahogy az édesanya mondja mindig éhesek a gyerekek.

1,5 év kézi mosás után ma már automata mosógép mossa a Pintér család ruháit. Az Expert műszaki áruház jóvoltából új automata mosógépet kaptak Zoltánék. Mert Szolnok Segít.

Mintegy 60 rászoruló részesült abból a ruhaadományból amit a Szolnok Segít programban ajánlottak fel. A Humán Szolgáltató Központban rendezett ruhabörzén a felnőtt és gyermekruhák mellett háztartási eszközöket is válogathattak a rászorulók.

Fontos állomásához érkezett a héten a Szolnok Segít program. Az eddig megszokott adományok mellett először sikerült munkát adni egy rászorulónak és a munkahelyi kollektívák összefogása is példaértékű.

A Szolnok Segít programot támogató sorozatunkban ma a Szigligeti Színház adományát kísérjük útjára. A teátrumban mindenki gyűjtött a 3 gyermeket nevelő Zoltánnak, így egy modern kanapét vittek ajándékba. Meglepetésvendég is érkezett a Pintér családhoz, sőt még színházjegyet is kaptak ajándékba.

Alig két nap alatt teljesült a 4 éves kisfiát egyedül nevelő Judit álma. Munkát kapott. A Jelmez Art Kft. varrodájában igazi álommunka várja április 1 -től. Üröm az örömben, hogy a vártnál korábban: két héten belül el kell költöznie a tanyáról. Ám nincs hová mennie.

Napi jótett c. sorozatunkban ma egy 10 gyermekes édesanya kérését tolmácsoljuk. Az asszony 4 , még vele élő, tehetséges csemetéje taníttatásához kér támogatást.

Szolnok Segít. Napi jótett c. sorozatunk nyomán sorra érkeznek az adományok, felajánlások a bemutatott családokhoz. Ma a 3 gyermekét nevelő Zoltán örömének lehetnek tanúi. A Szolnoki Főiskola gyűjtött számukra, kisbusznyi adománnyal érkeztek.

Napi jótett c. sorozatunk 8. hetében is számos segítségről számolhatunk be. A tapasztalatok szerint főleg a kispénzűek segítenek, hetente összesen mintegy 100 ezer Ft értékben.

A Szolnok Televízió nemcsak a Napi jótett c. sorozattal támogatja a Szolnok Segít Programot. A szerkesztőség 6. farsangi báljának bevételéből két rászorulónak tudtunk segítséget nyújtani. A kamerát és a monitort ma kapták meg az érintettek.

A Szolnok Segít akciót támogató sorozatunkban ismét egy sikerről számolhatunk be nézőinknek. Az unokájával élő Éva megtöltött gázpalackot kapott, sőt egy anonim baráti társaság vállalta kertje rendbe tételét is, így tavasszal már saját veteményese lehet.

Napi jótett c. sorozatunk a Szolnok Segít programot támogatva egy életigenlő özvegyasszonyhoz jutott el. Erzsikének omladozó kis házának felújítására, kerékpárra, kályhára, tüzelőre, élelemre és kutyatápra lenne szüksége.

Napi jótett című sorozatunk 7. hetének első részében egy 4 éves kisfiát egyedül nevelő fiatal, agilis, elszánt édesanyát ismerhetnek meg. Juditénak csupán egy két személyes ágyuk van, májusig van fedél a fejük felett.

Ezen a héten is bebizonyította Szolnok, hogy Segít. Számos adomány talált gazdára. Sőt Napi jótett sorozatunk nyomán újabb rászorulók is jelentkeztek.

Sorozatunkban ezúttal egy kérést tolmácsolunk. A most bemutatott pár hajléktalanként ismerte meg egymást, de volt erejük letenni a poharat és újrakezdeni életüket. Most albérletet keresnek, melyért rezsivel 25 ezer ft-ot tudnának fizetni.

Szolnok Segít. Még két hét sem telt el a Prizma Színjátszó Társulat kérése óta, s a héten már nagy teremben, nemsokára pedig igazi színpadon próbálhatnak. Álmaik megvalósításában a VOKE Csomóponti Művelődési Ház segített.

A Szolnok Segít programot támogató sorozatunkban ismét adományról számolhatunk be. Keverőtárcsás mosógépet és centrifugát, meleg ruhákat valamint élelmiszert is kapott az unokáját nevelő Éva egy adományozótól.

Napi jótett c. sorozatunk nyomán egyre többen hallják meg a segítségkéréseket. Az 5. héten is számos adomány került jó helyre. Az elmúlt 5 hétben több száz esetben érkezett segítség, az adományok összege pedig már túllépte a 2 millió forintot.

Napi jótett c. sorozatunkban ezúttal egy 50 kötetes könyvadományról számolunk be. A Szolnok Segít Program részeként a Humán Szolgáltató Központban működő nyugdíjas klub tagjai kapták a könyveket.

A Szolnok Segít programot támogató sorozatunkban ismét egy jó szívű adakozót mutatunk be a nézőknek. Gulyás Istvánné több embernek is segít adományival. Köztük a 3 gyermeket nevelő Zoltánnak, aki fotós felszerelést kapott.

A Szolnok Segít programot támogató sorozatunk 4. hetében is számos jó dolog történt a városban. Egy tanyán elő, kamasz fiait egyedül nevelő asszony egy idős nyugdíjas bácsitól kapott kerékpárt.

A Szolnok Segít program híre Londonba is elért. Egy ott élő szolnoki lány 20 fontot küldött az amputált lábú Andrásnak, aki tartós élelmiszert vásárol belőle.

Ma egy különleges kérést tolmácsol a Szolnok Segít programot támogató sorozatunk. Az arany minősítéssel rendelkező Prizma Színjátszó Társulat egy országos megmérettetéshez kér eszközöket, kellékeket.

A Szolnok Segít programot támogató sorozatunkban ezúttal az unokáját egyedül nevelő Éva esetét ismerhetik meg. Nélkülözésekkel teli életét gázpalack, tüzelő, régi mosógép és élelmiszer könnyítené.

A Szolnok Segít c. projektben a 42 éves Tibort ismerhetik ma meg, aki buszbérletet kér segítségképpen. Az apa könyvet is írt, vágya, hogy kiadhassa művét.

Napi jótett című sorozatunk 3. hetének végéhez érkezett. Az elmúlt időszakban is sok szolnoki nyújtott segítő kezet a rászorulóknak. Köztük Takács Rudolfnak, akit mi is elkísértük vásárolni.

Szolnok Segít. A ma bemutatott fiatalember egyedül neveli 3 gyermekét, így sok mindenben segítségre szorul. Négyükre kézzel mos, szükségük lenne mosógépre, szemüvegre, telefonra, háztartási gépekre, munkájához pedig fényképezőgépre.

A Szolnok Segít program részeként ma közös ebédre várták a hajléktalanokat a Prizma úti nappali ellátó helyre. A Katolikus Karitasz önkéntesei főzték a közel 70 adag rizses húst. Az akcióban Dr. Bene Ildikó országgyűlési képviselő is részt vett.

A Szolnok Segít program részeként ma egy 55 éves asszonnyal ismerkedhetnek meg. Erzsébet egy apró, szoba -konyhás alsó épületben él, ahol nincs közmű. Élelmet, tüzifát szeretne, de az is segítséget jelentene számára, ha régi háztartási gépeit megjavítanák.

Napi jótett c. sorozatunkban, mellyel a Szolnok Segít programot támogatjuk ezúttal a Béres Gyógyszergyár felajánlásáról lesz szó. A cég, két általunk már bemutatott rászorulónak adományozott élelmiszer- és tisztítószer csomagot.

A Szolnok Segít programot támogató Napi jótett című sorozatunkban a hét jótetteit mutatjuk be. Egyre több felajánlás érkezik, mindenki mást tud felajánlani. A rászorulók pedig mindenféle adományt nagyon szívesen fogadnak.

A Szolnok Segít programot támogató Napi jótett c. sorozatunkban egy több családnak is segítő adományról számolhatunk be. Egy 2 szobás lakás teljes berendezését, felszerelését szállították ki ma több helyre is.

Kötszer, ragtapasz, tisztálkodási szer és élelmiszer – ezekre lenni szüksége Nyerges Ferenc. Az 50-es évei elején járó férfi korábban szakmájában megbecsült ember volt, ám felesége halála után kisiklott az élete. Segítséggel azonban talpra állt, jelenleg verseket ír és próbálja legyőzni a rákot. Folytatjuk a napi jótett sorozatunkat.

Napi jótett című riportsorozatunk ma is folytatódik. Ezúttal „mindenki Kovács Misijét” mutatjuk be Önöknek. A 47 éves férfinak szinte mindenkihez van egy kedves szava, holott egyáltalán nincs könnyű helyzetben. A beteg férfi elsősorban alkalmi munkát illetve buszbérletet szeretne.

Napi jótett című riportsorozatunk ma is folytatódik. Ezúttal az 57 esztendős Papp Sándornét mutatjuk be Önöknek. Gyöngyinek elsősorban anyagi támogatásra, megfelelő munkahelyre, és élelmiszerre lenne szüksége.

A Szolnok Segít c. programot támogató napi jótett c. sorozatunkban ezúttal több jó cselekedetről is be tudunk számolni. Egy huszonéves hölgy ágyat és nyomtatót vásárolt a nehéz körülmények között élő Mónikának, aki egyébként mentőtisztnek tanul.

A Szolnok Segít programot támogató Napi jótett c. sorozatunkban ma olyan rászorulót ismerhetnek meg, akinek sikerült átlépnie a hajléktalan léten ,sőt a szállók világán is, így ma már önfenntartó. Az 54 éves férfi gurulós húzós kocsira vágyik , de szívesen fogadna tartós élelmiszereket is.

Napi jótett című riportsorozatunk ma is folytatódik. Ezúttal Herczegh Andrást mutatjuk be Önöknek. A hatvanas évei elején járó férfinak nemrégiben amputálták a lábát, segítsége alig akad. Havi 28 ezer forintból él, tűzifája még körülbelül egy hétig elég. A férfinak tehát leginkább tüzelőre volna szüksége.

Napi jótett című riportsorozatunk ma is folytatódik. Ezúttal P. Andrást mutatjuk be Önöknek. A középkorú férfi csaknem 10 éve az utcán él, az éjszakáit egy sátorban, a nappalokat viszont melegedőkben tölti. Andrásnak egy új kerékpárra volna szüksége, betegsége miatt ugyanis nem tud sokat gyalogolni.

A Szolnok Segít programot támogatva új sorozatot indítunk útjára hírműsorunkban. Napi jótett címszó alatt bemutatjuk azokat az embereket akik segítséget remélnek valamint azokat a cégeket, vállalkozásokat, magánszemélyeket is, akik felajánlásukkal szeretnének segíteni a rászoruló szolnokiakon. Ma Takács Rudolfot ismerhetik meg.

SzolnokTV Zrt. - 5000 Szolnok, Hild tér 1.
Tel: +36 56 426 244 Fax: +36 56 410 262
E-mail: szolnoktv@szolnoktv.hu
Média ajánlat | Impresszum