A Szolnok Televízió "Van egy ház a Tisza parton" című nótaversenyének két előválogatóján a zsűri 24 versenyzőt juttatott tovább. Ők három elődöntőben mutatthatják meg tudásukat.
A november 5-i és a 12-i elődöntőben a zsűri úgy döntött, hogy három versenyző mehet tovább a november 28-i döntőbe. A közönség viszont szavazataival hozzá segítheti kedvenc versenyzőjét, ahhoz, hogy ő is a döntő részese legyen. A szavazás az elődöntők vasárnapi adása után, 22 órakor indul.

A Szolnok Televízió nótaversenyén is érdemes lesz a résztvevőkre szavazni! Mindhárom elődöntőből a zsűri két versenyzőt juttat tovább. Fordulónként egy versenyzőt azonban a nézők is beszavazhatnak a döntőbe! A szavazás az elődöntők vasárnapi televíziós vetítése után indul. Figyeljék a műsor során is az információkat!
Többféle módon adhatják le voksukat: a verseny helyszínén, a televízió internetes oldalán, www.szolnoktv.hu Fórum-rovatában, nota@szolnoktv.hu e-mail címen, sms-ben a 30/ 685-2000 –es telefonon. Ha levélben küldik, címünk: Szolnok Televízió, 5000 Szolnok, Szigligeti út 1. A borítékra írják rá: „Nótaverseny”. A voksokat személyesen is bedobhatják a televízió kapujára kihelyezett postaládába. Az elődöntőket követő hétfőn az Új Néplapban találhatnak egy szavazólapot, melyet ki kell vágni, majd kitöltés után el kell juttatni a Szolnok Televízió már megadott címére. A szavazólapnak csütörtök délig kell beérkezni, mert csak ezeket tudjuk figyelembe venni.

Lezajlott a Szolnok Televízió "Van egy ház a Tisza parton " elnevezésű nótaversenyének harmadik elődöntője is. A verseny előtt a műsorvezetők bejelentették, hogy az előző elődöntőből a közönség kit juttatott tovább a döntőbe. A második elődöntőben versenyzőkre az előzőnél is többen szavaztak. 1398 érvényes voks érkezett. Ezek alapján most két versenyző mehetett tovább, csak a közönségszavazatokért éneklő Acsai Ferenc (889 db) és zsűri által az elődöntőbe juttatott Ábel Tibor (342 db).
A harmadik elődöntőben is 8-an mutatkoztak be a szép számú közönség előtt és ismét volt egy verenyző, aki csak a közönségszavazatokért énekelt. A zsűri döntése alapján Kökény Róbert és Oláh István lehet ott a november 28-i döntőben. Gratulálunk!
Azokra az énekesekre , akik nem jutottak be ismét szavazhatnak a nézők. A voksolás november 22- én, 22 óra után indul. Majdnem teljes a döntőben részt vevők száma, már csak 1 hely kiadó.

Szavazás vége! Tisztelt szavazók! Felhívjuk figyelmüket, hogy a "Van egy ház a Tisza parton" elnevezésű nótaverseny III. elődöntének közönségszavazása, az előző gyakorlathoz híven csütörtökön / 11.26./ 12 órakor befejeződött. Az azóta leadott szavazatokat nem tudjuk figyelembe venni. Az eremény megszületett. A döntőbe jutott versenyző értesült a jó hírről. A sorrendet a szombat esti döntő elején közöljük. A Szolnok Televízió szerkesztősége

Nótaverseny - A döntő győztesei! Gratulálunk!

1. helyezett: Muzsnyai László

2. helyezett: Bakos Melinda és Kökény Róbert

3. helyezett: Dancza Krisztina

A nótaverseny idején összesen 4432 szavazat érkezett a versenyzőkre. A szombat esti döntőn a zsűri elnöke, Bokor János húzta ki azt a szerencsés nézőt, aki megnyerte a Cora által felajánlott szintetizátort.

A nyertes: Bíró Béla, Abony
SzolnokTV Zrt. - 5000 Szolnok, Hild tér 1.
Tel: +36 56 426 244 Fax: +36 56 410 262
E-mail: szolnoktv@szolnoktv.hu
Média ajánlat | Impresszum