Szolnok TV

Ma 2022. Január 18. Kedd, Piroska napja van.

EGY SÉRÜLT KISFIÚ GYÓGYÍTÁSÁRA GYŰJTENEK

Licitálhatnak a felajánlott alkotásokra, de bármilyen felajánlással segíthetik az adakozók Ádám Ati gyógyulását. A szülők egy speciális 1 éves terápia 4 millió forintos költségét remélik a segítőktől.


Újabb gyűjtést szerveznek Ádám Ati szolnoki, sérült kisfiú javára. Az idei németországi kezelés 15 millió forintos díját nem sikerült biztosítani, így egyelőre nem tudnak visszamenni Németországba.

KISS ÁGNES Ádám Ati anyukája:

Viszont egy magyar orvoscsapattal azt szeretnénk elérni, hogy 1 év intenzív terápiára elvinnénk Attilát és e mellé kapna egy olyan vitamin és étrend kiegészítőt, ami az agyat serkentené és ezáltal az epilepsziás rohamok csökkennének és így az információk be tudnának épülni Ati buksijába. Ennek az ötvözetét szeretnénk mi most Attilánál.

 

 Ennek az összege 4 millió forint, melynek kapcsán ötletelést indítottak a közösségi oldalon. Újra megnyitották a licit oldalt, így a segíteni kívánók licitre ajánlottak fel saját készítésű tárgyakat, alkotásokat.

Nekünk nagyon kell ötvöznünk a nyugati és a keleti orvoslást, ami azt jelenti, hogy nem hagyhatók el a gyógyszerek, viszont látjuk a 7 év alatt, hogy nem elegendő az epilepszia gyógyszer, hanem kell mellé a vitamin ami segítené.

-tette hozzá az édesanya. 

A kiegészítők segítségével jobban felszívódnának az epilepszia gyógyszerek így a rohamok nem gátolnák a fejlődését. Ha nem lenne annyi rohama, önma gát önállóan ellátó felnőtt lehetne, ami a család célja már 7 esztendeje.

Szerző
Sebestyén Andrea