Szolnok TV

Ma 2022. Január 25. Kedd, Pál napja van.

EGYRE TÖBBEN JELENTKEZNEK AZ OLTÓPONTOKON

Szolnokon 1 oltópont a Hetényi Géza Kórházban, 1 a MÁV Kórházban , 2 pedig a rendelőintézetben várja az oltakozókat. A megyei kórházban felkészültek a fokozódó igényre, és megnövelték a hétvégi kapacitást. Reggel 7-től estig rendelkezésre állnak, ha szükséges. Szombaton 178 ember oltottak. A folyamat gördülékenységét segítendő november 22-től 28-ig internetes regisztráció nélkül is lehet jelentkezni oltásra. A legfrissebb adatok szerint az elmúlt három napban 17834 új fertőzöttet igazoltak

 


Berobbant a negyedik hullám. Világszerte egyre több a beteg. Így van ez Magyarországon is. Az elmúlt három napban 17 834 új fertőzöttet igazoltak . Mindez érezhető az oltópontokon is. Csak szombaton 178 lakost oltottak a Hetényi Géza Kórházban.

BERTA ISTVÁN:

Én nagyon hasznosnak tartom az oltást azért is mert annyira jön felfele ez a vírus tömeges most már a megbetegedés. Én a harmadikat kaptam. Mindenkinek javaslom akár ellene van akár mellette és ennek ez az egyetlen megoldása.

 

TÓTH FERENCNÉ:

Hát amit a Tv-ben látok az ijesztő. Azért is ragaszkodtam hozzá. Az unokaöcsém segített regisztrálni, hogy bejöjjek ide a kórházba és kapjam meg a harmadik oltást is.

 

Az orvosok arra hívják fel a figyelmet, hogy aki tud segítse családtagjait szomszédait az online időpontfoglalásban. A háziorvos pedig betegszállítást kérhet azok számára, akik nem tudnak egyedül kimenni az oltópontra. A folyamat gördülékenységét segítendő november 22-től 28-ig internetes regisztráció nélkül is lehet jelentkezni oltásra. A járványhelyzet hétről hétre romlik. Az orvosok szerint szigorúbban kellene venni a maszkhasználatot a kéz és kilincs, klaviatúra fertőtlenítést, valamint a védettségi igazolványok ellenőrzését.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző
Sebestyén Andrea