Szolnok TV

Ma 2021. December 3. Péntek, Ferenc napja van.

HOLLIK ISTVÁN SZOLNOKON

A kor kommunikációs eszközeit a politikai pártoknak is használniuk kell, de azt a stílust, mely ezeken a platformokon kialakult nem szabad átvenni -mondta Hollik István. A Fidesz kommunikációs igazgatója tegnap ellátogatott a szolnoki művésztelepre, majd fórumon találkozott a választókkal.


Jó látni, hogy van Szolnokon egy gyönyörű, hagyományos művésztelep, melyet 40 év kommunizmusa sem tudott eltörölni, mára pedig új életre is kelt -mondta Hollik István. A Fidesz kommunikációs igazgatója fórumra érkezett a megyeszékhelyre, előtte azonban ellátogatott a művésztelepre, ahol Verebes György mesélt a szolnoki művészvilágról. A kommunikáció nem lehet cél, csak eszköz -mondta kérdésünkre Hollik István. Ma már alkalmazkodniuk és használniuk kell a pártoknak és a kormánynak is a különböző eszközöket -folytatta az igazgató.

Nem lehet erős és sikeres országot építeni, ha a kormány nem hallgatja meg az emberek véleményét. Ez már a lakossági fórum előtti tájékoztatón hangzott el. A kormány döntéseit mindig a közös akarat jelölte ki, erről szóltak a Nemzeti Konzultációk -hangsúlyozta Hollik István. Dr. Kállai Mária hozzátette: ahhoz, hogy egy térség fejlődjön, csak összefogással lehetséges.

Van miből adni az embereknek -mondta Szalay Ferenc polgármester- hiszen az ország gazdasága visszaállt a pandémia előtti szintre. A gazdasági növekedés az Úniós átlagnál magasabb. Politikai stabilitás jellemzi az országot, így van mit veszteni -hangzott el a tájékoztatón.

Szerző
Skultéty József