Szolnok TV

Ma 2022. Január 25. Kedd, Pál napja van.

KÁDÁR JÁNOS TERVET HIRDETETT AZ ISZOMM

Sziráki Pál, az ellenzéki összefogás képviselő-jelöltje mondjon le - mondta Németh Attila az „Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom” helyi képviselő-jelöltje és Szanyi Tibor, a szervezet miniszterelnök-jelöltje. Véleményük szerint Sziráki Pál kollaborál a Fidesszel, ahogyan Szanyi Tibor fogalmazott: „a Fidesz tenyeréből eszik”. A sajtótájékoztatón bemutatták a szociális válság leküzdését megcélzó programjukat is.


Kezdeti ellenzéki összefogásból csúfos lebukás lett -utalt Sziráki Pálra Németh Attila, az „Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom” helyi országgyűlési képviselő-jelöltje, hangsúlyozva: Sziráki, -idézem- a Trojka Panzió többségi tulajdonosaként kollaborál a Fidesszel.

NÉMETH ATTILA országgyűlési képviselő-jelölt, ISZOMM: „Ugyanis 35 millió forint pofapénzhez jutott a Kisfaludy programon keresztül, ami pályázat nélkül, egyedi döntés alapján kiosztott, vissza nem térítendő haveri támogatás.”

„Még a 6 párti megegyezés is tiltja a Fidesszel való kollaborációt” -folytatta a képviselő-jelölt.

NÉMETH ATTILA országgyűlési képviselő-jelölt, ISZOMM: „Ezért megkérem az ellenzéki pártokat, határolódjanak el ettől a jelölttől, és felszólítom Sziráki Pált lépjen vissza a javamra, az ISZOMM baloldali jelölt javára, hogy valóban változtatni tudjunk és ne engedjük még egyszer a Fideszt mandátumhoz engedni.”

Az ISZOMM legfőbb célja a szociális válság kezelése -hangzott el a tájékoztatón. A béreket havi nettó 250 ezer forintra, a családi pótlékot gyermekenként 50 ezer forintra emelnék, míg az állami szektorban dolgozóknak havi nettó 300 forint fizetést ígérnek. Erről szól az általuk meghirdetett Kádár János Terv is.

SZANYI TIBOR miniszterelnök-jelölt, ISZOMM: „A szociális válság kezelését elsősorban jövedelmi intézkedésekkel gondoljuk első lépésben kezelni, a már említett Kádár János Terv-en keresztül, az egésznek a mottója, hogy az emberek kapják meg az őket érintő pénzt. 6:11 Egyrészt mindenki annyit, amennyit dolgozik, sőt többet, mert a profitból bőségesen oszthatna a tőkés és a munkás.”

Szolnokon az illegális hulladék lerakás megszüntetését és a Tisza Szálló megmentését tűzték zászlajukra. Mint mondták, az igazi baloldalt az ISZOMM képviseli.

Szerző
Skultéty József