Szolnok TV

Ma 2022. Január 19. Szerda, Sára napja van.

ÁLLATOKON SEGÍTENEK A SZOLNOKI KOSARASOK

Szurkolói kártyákat értékesít az állatotthon javára a Szolnoki Olajbányász. A kosarasok képei a meccseken vásárolhatók meg. A teljes kollekció a szezon végére gyűjthető ki. A tervek szerint azonban nem csak meccslátogatók juthatnak az ereklyékhez, azokhoz ugyanis akár később is hozzájuthatnak a gyűjtők.


Egyszerre tehetnek szert ritka ereklyékre és támogathatnak nemes ügyet az olaj szurkolói. Az állatotthon négylábú lakói egyelőre nem is sejtik- hamarosan közük lesz a kosárlabdához.

 

LITS LÁSZLÓ felügyelőbizottsági elnök, Szolnoki Állatotthon

„Próbáltuk kiszélesíteni azt a fajta társadalmi összefogást ami a környezetvédelem, állatvédelem és a tudatos állattartás felé mutat és ez a következő állomása- itt vagyunk az olajcsarnokban, nagyon szépen köszönjük az Olaj KK- nak a maximális támogatását és ezt ötvözzük az állatotthonnak a finanszírozását is próbáljuk kiszélesíteni- sok apró fillér talán előbb utóbb meghozza a forintot. Ez egy nagyon jó és támogatható próbálkozás.”

 

A kosárlabdacsapat már az előző szezonban is végzett jótékonysági, adományozó tevékenységet.

 

CSŐSZ TAMÁS ügyvezető igazgató, Szolnoki Olajbányász

„Azt gondolom, hogy a bajban lévő, néha krízishelyzetben lévő, illetve akár sérült kutyákra is nagyon fontos, hogy gondoljunk. Ugye lehetőleg átmeneti otthon legyen nekik, de az lenne a legfontosabb ugye, hogy végleges otthont találjunk nekik- ezért választottuk azt, hogy mint prémium partnerrel megcsináljuk ezt a támogatási projektet.”

 

Az akció ideje alatt a szurkolók minden meccsen vásárolhatnak egy limitált fotót- ami ez esetben egy szurkolói kártya.

 

CSŐSZ TAMÁS ügyvezető igazgató, Szolnoki Olajbányász

„Illetve két ereklyét: mindig egy játékosnak egy képét ami 200 forintba kerül,  illetve minden egyes hazai mérkőzésünkön a csapatképet megvásárolhatják ami 500 forintba kerül.”

 

LITS LÁSZLÓ felügyelőbizottsági elnök, Szolnoki Állatotthon

 „Úgy tűnik egyelőre, hogy pozitívan fogadják, mi meg várjuk a folytatást, hogy ebből talán mi fog kisülni.”

 

A csapatnak 15 játékosa van, ám a szezonban 25 hazai meccset játszanak- így a gyűjtők számára több alkalom is rendelkezésre áll majd a vásárlásra. Sőt- a tervek szerint a szezon végén megmaradó kollekciók utólag is beszerezhetők lesznek.

Szerző
Tálas László