Szolnok TV

Ma 2022. Január 25. Kedd, Pál napja van.

JÓTÉKONYSÁGI RUHAGYŰJTÉS SZANDÁN

Tizedik alkalommal szervezte meg Petrovay Zoltán ruhanemű és állateledel gyűjtését szombaton Szandaszőlősön. A ruhákat és játékokat a szandaszőlősi Miért ne? Közhasznú Alapítvány juttatja el a rászorulóknak, az állateledelt pedig a Szolnoki Állatotthon kapja majd.

Tizedik alkalommal szervezte meg Petrovay Zoltán ruhanemű és állateledel gyűjtését szombaton Szandaszőlősön. A Lengyel Antal térre meghirdetett jótékonysági programra folyamatosan érkeztek a segíteni szándékozók. A ruhák mellett játékokat, baba gondozási és különböző háztartási eszközöket is vittek a szandaszőlősiek.  Volt aki kutyaruhát is adományozott az állateledel mellé, valamint olyan takarókat, melyek hasznosak lehetnek majd az állatotthonnak. A szombati gyűjtés során több kisteherautónyi ruha gyűlt össze a rászorulóknak. 

"Az állateledel és az állatoknak szánt takarók azok a Szolnoki Állatotthon javára mennek, az összegyűjtött ruhákat pedig a szandaszőlősi tanoda, a miért ne? Közhasznú alapítvány a rászorultaknak fogja eljuttatni." -mondta Petrovay Zoltán. 

 

 

Szerző
Szanyi Brigitta