Szolnok TV

Ma 2022. Január 18. Kedd, Piroska napja van.

MÉG IDÉN NYITHAT A TÜNDE CUKRÁSZDA

Még idén kinyithat a Tünde cukrászda. A Szapáry út meghatározó épültében minden felújítottak. Padló és falfűtés, modern, innovatív megoldások és berendezések. A pincében vadonatúj sütőüzem. A megszokottól eltérő modern, friss, üde, modern kávézó nemcsak a külcsínt tekintve, hanem a kínálatot tekintve is különleges lesz.


 Az egykori Kádár, majd Tünde cikrászda a  város polgári múltjában egyet jelentett  a kimagasló minőséggel. Az új bérlő modern, friss, innovatív megoldásokat álmodott. Ezek- a tervek szerint- új vonzerőt jelenthetnek Szolnoknak számára.

ZUPPÁN CINTIA üzletvezető Tünde cukrászda-Black Cat Kávéház: 

 

Új a fűtésrendszer, a vízrendszer, a villanyrendszer, falfűtés van, padlófűtés van, próbáltunk nagyon innovatív dolgokkal is együtt dolgozni, az egész gépesítés új. A homlokzat is megújult, az arculatunk is megújult.

 

 

 

 A kávéház első körben 12 munkahelyet teremt. A pincében teljesen megújult minden, itt alakították ki a sütőüzemet. A cukrászok hamarosan a próbasütéseken és a receptúrák tökéletesítésén dolgoznak. Eközben pedig gőzerővel zajlik a munka. Kávéháznak indulnak saját cukrászattal, de a közönség dönti majd el, hogy mire van igény.  A fényerőszabályzós , dizájn plafonvilágítás már készen van. Az asztalokhoz a falba szerelt hangszórók is nyitásra készen, a berendezést pedig még várják.

ZUPPÁN CINTIA: 

Nagyon sok hátráltató helyzet van, a vírushelyzet miatt ami eddig 3 hét volt, az most 6-10. Most november cége december eleje van megcélozva és nagyon remélem, hogy tartható is.

A fiatalos csapat egymás támogatva, akár késő estig dolgozik a felújításon, melynek részletei egyelőre nem ismertek, de annyit megtudtunk, hogy az új enteriőrben régi időket visszaidéző , levéltári képek is megjelennek majd.

 

Nagyon sok fejtörést okozott, hogy barátságos legyen, ne legyen rideg, 2021 van, haladni kell a korral, élni kell ennek az adottságaival. Nagy munka, hogy megmaradjon a régi szelleme, hangulata, de mégis egy új köntöst kapjon. Úgyhogy ez igazán nagy kihívás volt.

 

-tette hozzá az üzletvezető. 

 

Szerző
Sebestyén Andrea