Szolnok TV

Ma 2022. Június 25. Szombat, Vilmos napja van.

ELKÉPESZTŐ RONGÁLÁS: NEM HITTEK A SZEMÜKNEK A LAKÓK

Ismeretlenek dekorálták ki az éj leple alatt a lépcsőház ajtaja mellett a földszinti falakat és ajtókat is a Puskás Tivadar út egyik társasházában. A közös képviselő feljelentés tett, a rendőrség délelőtt rögzített nyomokat az épületben. A lakók azt remélik, hogy a biztosító kifizeti kárukat.


Délelőtt 10 óra, Puskás Tivadar út 15. Mintát vesz a rendőrség szakembere a földszinti fali vitrin üvegéről. Ezt sem kímélték ugyanis az éjszakai látogatók.

„A reggeli órákban értesítettek a tulajdonosok, hogy az épület lépcsőházában mind a padozatot, mind a falat, mind az ajtókat, ablakokat graffittivel látták el és ebben a dologban rendőrségi feljelentést mindenképpen szükségesnek látnának.”

Mondja Mochnács Sándor a társasház közös képviselője. Az eset azért is szomorú mert a társasház lakói nagy terhet vállaltak azzal, hogy az épület homlokzatát 2019- ben leszigetelték. Erre azonban- ami mára virradóra történt- senki nem gondolt.

„Ez igazából rendhagyó mert máshol ezt még nem észleltem. Most először van az, hogy a folyosón belülről van ilyen graffitti, egyébként még a külső részeken sem találtunk ilyet.”

A lakóközösség takarítással festéssel próbálja meg eltüntetni a nyomokat, de beadják kártérítési igényüket a biztosítóhoz is.

Szerző
Tálas László