Szolnok TV

Ma 2021. Október 21. Csütörtök, Orsolya napja van.

NYUGDÍJASOK LESTEK BE A KULISSZÁK MÖGÉ

A nézők véleménye és meglátásai a legfontosabbak számunkra. Egyebek mellett ez is szóba került a ma délelőtti látogatáson, melyen a szajoli nyugdíjasok érdeklődtek a televíziós kulisszatitkok iránt.

 


Szajoli nyugdíjasok látogattak szerkesztőségünkbe. A Vasutas Nyugdíjas klub célja az volt, hogy bepillanthassanak a kulisszák mögé.

 

BODNÁR JÁNOS elnök, Vasutas Szakszervezet Nyugdíjas Alapszervezete, Szajol: 

Ez az első alkalom, hogy ilyen helyre el tudtunk jutni, úgy veszem észre a társaságon, hogy érdekli a társaságot.

 

Ez a generáció akkor kezdett televízióadást nézni, amikor egyetlen csatorna volt hazánkban. Bár már ők is szörföznek a világhálón, mégis a helyi hírek a legfontosabbak számukra. Látogatásuk során valamennyien rácsodálkoztak, hogy mennyire más a valóságban a stúdiótér.

 

URACS ÁRPÁDNÉ elnök, MÁV Nyugdíjas Szegfű Klub, Szajol:

Tényleg ilyen kicsinek tűnik, de a valóságban pedig nagy stúdiónak látszik, meglepő ez a kicsinység. Most a mai korban már olyan technikák vannak, hogy minden elképzelhető. Én örülök, hogy eljöttem.

 

A szépkorúak arra is választ kaptak: mi alapján kerül feldolgozásra egy-egy téma valamint, hogy mennyire fontos szerkesztőségünk számára a nézők, a lakosok véleménye, meglátásai, hogyan tehetnek ők is témajavaslatokat.

Szerző
Sebestyén Andrea