Szolnok TV

Ma 2024. Július 15. Hétfő, Henrik napja van.

PIZZÁVAL SEGÍTHETIK A KUTYÁKAT

Pizzázással a négylábúakért. A Szolnok Városi Állatotthon és az egyik kedvelt szolnoki pizzázó együttműködésének köszönhetően, minden megrendeléssel 200 forinttal segíthetik a négylábúak táplálását, a befogadóhely fejlődését.


A Szolnok Városi Állatotthon 80 négylábú lakójának táplálását , körülményeinek folyamatos fejlesztését segíthetik adományokkal - ezentúl akár pizzázással is.

 

LITS LÁSZLÓ felügyelőbizottsági elnök Szolnok Városi Állatotthon: 

Hónapokkal ezelőtt keresett meg a Pizza Sprint, azzal, hogy kialakítanának egy olyan termékstruktúrát, amiben benne foglaltatna egy állatotthon támogatás is. Ez egy teljesen újszerű kezdeményezés, nagyon örültünk neki. Sikeres volt, hisz az elmúlt hetekben majd 900 db pizzát értékesítettek. Azt tudni kell, hogy minden pizza esetén 200 forintot a vásárló ad, a cég pedig kiegészíti ezt további 100 forinttal.

 

 Az állatotthon fejlesztését ezekből az adományokból segíthetik. Fizetik az állatorvosokat, a balesetes kutyák műtéti költségeit és a 80 négylábú táplálása is sokba kerül. A támogató cégnél több mint harmincan dolgoznak, mindannyian kutyabarátok.

 CSONTOS IDA munkatárs Pizza Sprint: 

Nagyon fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás itt Szolnokon, hiszen itt nőttünk fel, itt dolgozunk, a sporteseményekben is részt veszünk, a félmaraton is a nevünkhöz kötődik, fontos minden ami Szolnokkal kapcsolatos. 

 Minden támogatás sokat számít, a gazdátlan kedvencek tartása ugyanis rengetegbe kerül.  A szolnokiak és Szolnok környéki településeken élők tehát pizza vásárlással is támogathatják a kutyákat és a befogadóhelyet.

Telefonos munkatársainknál lehet igénybe venni a 200 forintos támogatást. Ezt mi kiegészítjük és ezt ajánljuk fel az állatotthon javára. Ezen felületen a webes felületen is van lehetőség azoknál a termékeknél, ahol az állatotthon logó megjelenik, hogy igénybe vegyék ezt a kupon támogatást.

-tette hozzá Csontos Ida. 

A jótékony, adományozó attitűdre a telefonos rendelést felvevő munkatársak is inspirálják a vevőket.  Az ötlet nyomán pedig akár több helyi szolgáltatáshoz is kapcsolható ilyen támogatási forma.

 

Szerző